Αθλητικά

«Καίγεται» ο Πειραιάς και όλη η Ελλάδα από τους πανηγυρισμούς για την ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού!

Ντελίριο ενθουσμιασμού επικρατεί στο Πασαλιμάνι και γενικότερα σε όλο τον Πειραιά όπως και σε πολλά μέρη της Ελλάδας από οπαδούς του Ολυμπιακού που βγήκαν στους δρόμους προκειμένου να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Conference League.

Μετά το σφύριγμα της λήξης και τη δεύτερη σπουδαία νίκη επί της Άστον Βίλα, εκατοντάδες φίλοι των Πειραιωτών ξεχύθηκαν κυρίως στους δρόμους του Πειραιά γιορτάζοντας την μεγάλη πρόκριση με τραγούδια και συνθήματα. Η νύχτα έγινε μέρα απ’ τα καπνογόνα και τα βεγγαλικά σε ένα ιστορικό πάρτι!

Δείτε βίντεο και εικόνες

 

«Φλέγεται» το λιμάνι της Ναυπάκτου για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό

Έξαλλοι ήταν οι πανηγυρισμοί του φιλάθλων του Ολυμπιακού στη Ναύπακτο μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση των Πειραιωτών.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην γέφυρα του Ευρίπου για τη νίκη – πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό

Η νύχτα έγινε μέρα στη Χαλκίδα και στη γέφυρα τοιυ Ευρίπου από τους φίλους του Ολυμπιακού, μετά τη δεύτερη νίκη της ομάδας επί της Άστον Βίλα και την πρόκριση στον τελικό.

Πανηγυρισμοί στο κέντρο της Λαμίας για την πρόκριση στον τελικό

Με τραγούδια, συνθήματα και εκδηλώσεις αγάπης για την ομάδα τους, οι φίλοι του Ολυμπιακού στη Λαμία, πανηγύρισαν στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας, τη μεγάλη νίκη του «Θρύλου» επί της Άστον Βίλα και την τεράστια πρόκριση στο μεγάλο τελικό του OPAP Arena, στις 29 Μαΐου.

Πύργος: Ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την πρόκριση του Ολυμπιακού

Εκατοντάδες φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά ξεχύθηκαν στους δρόμους του Πύργου, με επίκεντρο την πλατεία Σάκη Καράγιωργα και την οδό Πατρών, για να γιορτάσουν με συνθήματα, πυροτεχνήματα και καπνογόνα την τεράστια νίκη-πρόκριση απέναντι στην Άστον Βίλα, που έστειλε τον Ολυμπιακό σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πανηγυρισμοί στη Ρόδο για την επική πρόκριση του Ολυμπιακού

Όπως σ’ όλη την Ελλάδα, έτσι και στη Ρόδο, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» εκστασιασμένοι βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την επική πρόκριση. Στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το δημαρχείο, οι φίλοι του Ολυμπιακού έστησαν το δικό τους γλέντι, ενόψει της μεγαλύτερης πρόκλησης στην ιστορία του.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί και στην Κέρκυρα

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Γ. Καραϊσκάκης και την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό, εκατοντάδες φίλοι των ερυθρόλευκων, πανηγύρισαν έξαλλα την επιτύχια στην Κέρκυρα.

Οι στιγμές των πανηγυρισμών στην Πάτρα για το θρίαμβο του Ολυμπιακού

Οι ερυθρόλευκοι έζησαν μία μαγική βραδιά, επικράτησαν 2-0 της Άστον Βίλα και με συνολικό σκορ 6-2 πήραν το εισιτήριο για τον τελικό του Europa Conference League της OPAP Arena, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Φιορεντίνα.
Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα, οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Πάτρα ξεχύθηκαν στους δρόμους με κατεύθυνση την πλατεία Γεωργίου, όπου έκαναν τη νύχτα- μέρα για να πανηγυρίσουν την θρυλική πρόκριση της ομάδας τους που έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην ευρωπαϊκή της ιστορία.

Η νύχτα έγινε μέρα από τους ερυθρόλευκους στα Τρίκαλα

Οι Τρικαλινοί ξεχύθηκαν σε δρόμους και πλατείες, για να πανηγυρίσουν την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League. Οι στιγμές είναι μοναδικές, είναι ανεπανάληπτες και ο κόσμος πανηγυρίζει για μια μυθική επιτυχία.

Βγήκαν στους δρόμους οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Κάλυμνο

Ξέφρενοι ήταν οι πανηγυρισμοί για τη μεγάλη πρόκριση και στην Κάλυμνο, από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Εκατοντάδες φίλαθλοι πανηγυρίζουν στο κέντρο του Βόλου

Εκατοντάδες φίλαθλοι πανηγυρίζουν στο κέντρο του Βόλου για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League.

Οι οδοί Ιάσονος και Δημητριάδος έχουν κατακλυστεί από νέους κυρίως που με κόκκινες μπλούζες και κασκόλ και με σημαίες της ερυθρόλευκης ομάδας φωνάζουν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, κάποιοι με πυρσούς στα χέρια.

Σε ελλιμενισμένα σκάφη έχουν ανάψει κόκκινες δάδες και πυροτεχνήματα.

Την ίδια ώρα αυτοκίνητα κορνάροντας και με σημαίες του Ολυμπιακού κατευθύνονται προς το κέντρο του Βόλου από κάθε περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας και οι κεντρικοί δρόμοι πάνω από την παραλία έχουν κλείσει από τον κόσμο με συνθήματα.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-10 01:03:41

Back to top button