Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» Κηφισός και Αττική Οδός – Μποτιλιάρισμα στο κέντρο

Χάος για μία ακόμη ημέρα στους δρόμους της Αθήνας με τις κεντρικές αρτηρίες του λεκανοπεδίου να βρίσκονται στο «κόκκινο».

Σύμφωνα με την τροχαία Αθηνών, τα σοβαρότερα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως στον Κηφισό στο ρεύμα ανόδου όπου σχηματίζονται ουρές από αυτοκίνητα κολλημένα στην κίνηση ενώ παράλληλα δυσχέρεια παρατηρείται και στη λεωφόρο Κηφισίας, στη λεωφόρο Αθηνών – Κορίνθου, αλλά και σε δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, στο «κόκκινο» βρίσκεται ο Κηφισός, στην άνοδο του από το Αιγάλεω μέχρι και τη Νέα Ιωνία και στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι και το Αιγάλεω. Παράλληλα, έντονη κίνηση επικρατεί και στην Αττική Οδό από το Ζεφύρι μέχρι και το Μαρούσι.

Κυκλοφοριακά προβλήματα παρατηρούνται στην Λεωφόρο Κηφισίας από το Μαρούσι μέχρι και τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: Άνω των 30′ από Φυλής έως Κηφισίας, 25′-30′ από Μεταμόρφωση (είσοδο από Λαμία) έως Κηφισίας. Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 15′-20′ από Ανθούσα έως Κηφισίας, 20′-25′ από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 09:38:36

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button