Ελλάδα

Κέρκυρα: «Είναι παγίδες θανάτου» – Τρόμος για Βρετανίδα τουρίστρια που είχε τροχαίο με γουρούνα

Τροχαίο ατύχημα με γουρούνα είχε μια νεαρή Βρετανίδα τουρίστρια κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά.

Η 24χρονη Μάντι Μόρις, ανήρτησε βίντεο με τα τραύματα που απέκτησε μετά το τροχαίο, όταν η γουρούνα στην οποία επέβαινε μαζί με φίλη της, βγήκε από τον δρόμο και έπεσε σε γκρεμό.

Μετά το ατύχημα, η 24χρονη, η οποία ταξίδεψε στην Κέρκυρα για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, χαρακτηρίζει «παγίδες θανάτου» τις γουρούνες.

Σύμφωνα με την ίδια όλα συνέβησαν μόλις δύο ώρες από τη στιγμή που νοίκιασαν την γουρούνα. Όπως υποστηρίζει, ακόμα δεν έχει καταλάβει τι συνέβη και η γουρούνα βγήκε εκτός δρόμου και κάνει λόγο είτε για μηχανική βλάβη είτε για κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

«Είμαι τυχερή που ζω» δήλωσε σε βρετανικά μέσα η 24χρονη που σπουδάζει νοσηλευτική στο Μάντσεστερ και καλεί όλους να αποφεύγουν γουρούνες στις διακοπές τους.

«Πηγαίναμε με 30χλμ./ώρα, δεν τρέχαμε. Οδηγούσα και πίσω μου ήταν η φίλη μου. Υπήρχαν αυτοκίνητα που μας προσπερνούσαν και γι’ αυτό πηγαίναμε αργά. Ξαφνικά βγήκαμε εκτός δρόμου και πέσαμε στον γκρεμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 15:48:13

Back to top button