Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο να συνεχίσω να έχω… |


Το δικό της σχόλιο για την κατάθεση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου αναφορικά με τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα έκανε το πρωί της Τρίτης η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου:

Διαβάστε Επίσης

Ιωάννα Παλιοσπύρου:

“Από χθες, έχω διαβάσει άλλες 2-3 φορές την κατάθεσή της και κάθε φορά με πιάνει ταχυκαρδία με αυτά που περιγράφει. Ο Απόστολος Λύτρας και η Σοφία ήταν η δικηγόροι μου στη δική μου νομική περιπέτεια. Τους έχω ζήσει πολύ και πάντα η εικόνα που είχα ήταν ενός πολύ αγαπημένου ζευγαριού, δεν μου είχαν δώσει καμία ένδειξη ότι κάτι μπορεί να συμβαίνει. Αυτό που καταλαβαίνω μέσα από την περιγραφή της, ενώ στην αρχή είχε ειπωθεί ότι κι εκείνη προσπάθησε να τον καλύψει, βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει μια διαχείριση της κατάστασης, να διασφαλίσει αρχικά την ασφάλεια του παιδιού της, κι αφού εξασφάλισε και τη δική της, τότε μίλησε. Δεν είχε την πρόθεση να τον καλύψει” είπε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Αυτή την στιγμή δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον τρόπο με τον οποίο να μπορώ να συνεχίσω να τον έχω δικηγόρο. Και λόγω της κατάστασης δεν θα μπορούσα να νιώσω ασφάλεια και στην κατάσταση που είναι ο ίδιος, δεν νομίζω ότι μπορεί να ασκήσει δικηγορία” πρόσθεσε.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-18 11:45:00

Back to top button