Αθλητικά

Ιταλία – Αλβανία: Οι Αλβανοί σκόραραν στα 23 δευτερόλεπτα και πέτυχαν το γρηγορότερο γκολ σε Euro

H Aλβανία σκόραρε στο 23ο δευτερόλεπτα απέναντι στην Ιταλία για τον μεταξύ τους αγώνα στο Euro 2024, με το συγκεκριμένο γκολ να είναι το πιο γρήγορο που έχει σημειωθεί ποτέ σε τελική φάση της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα η ομάδα της Αλβανίας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην ιταλική άμυνα, με τον Νεντίμ Μπαϊράμι να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με ένα πολύ δυνατό σουτ να νικά τον Τζίτζι Ντοναρούμα για να βάλει μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό το τέρμα στα 23 δευτερόλεπτα ήταν το πιο γρήγορο που έχει σημειωθεί σε τελική φάση Euro, με την αλβανική ομάδα να γράφει ιστορία.

Όπως είναι λογικό η συγκεκριμένη εξέλιξη πανηγυρίστηκε έξαλα από τους φίλους των Αλβανών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τις εξέδρες του «Westfalen» και είδαν την ομάδα τους να κάνει ένα ονειρικό ξεκίνημα.

Για την ιστορία, το γκολ που βρίσκονταν στη πρώτη θέση ήταν εκείνο του Κιριτσένκο στον αγώνα Ρωσία – Ελλάδα 2-1 για το Euro 2004, όταν ο παίκτης των Ρώσων είχε σκοράρει  μετά από 67″ δευτερόλεπτα αγώνα.

 

To άρθρο Ιταλία – Αλβανία: Οι Αλβανοί σκόραραν στα 23 δευτερόλεπτα και πέτυχαν το γρηγορότερο γκολ σε Euro δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 22:20:00

Back to top button