Auto

ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ & ΑUTOFIT στην AUTO ATHINA 2024

Από το 1973, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ εξοπλίζει τα συνεργεία με μια πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και εξοπλισμού, παρέχοντας στους επαγγελματίες του χώρου λύσεις υψηλής ποιότητας σε διαγνωστικά συστήματα, ανυψωτικά, εργαλεία χειρός, μηχανές πλήρωσης Freon, εξοπλισμό φανοποιείου, χημικά και πρόσθετα.

Η καινοτομία βρίσκεται στο επίκεντρο της ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η οποία προσφέρει διαρκώς αναβαθμισμένες τεχνικές υπηρεσίες και διοργανώνει εξειδικευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα. Στόχος της εταιρείας είναι να βρίσκεται πάντα δίπλα στον επαγγελματία επισκευαστή, παρέχοντας τα εργαλεία και την τεχνογνωσία που απαιτούνται για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του.



Στην AUTO ATHINA 2024, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ευρεία γκάμα προϊόντων της ΙΑΠΩΝΙΚΗ, καθώς και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των συνεργείων.

Στο Hall 1, στα περίπτερα Α7 & Α12, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, έως τις 13 Οκτωβρίου 2024, οι επαγγελματίες και το κοινό έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα προϊόντα της εταιρείας και να παρακολουθήσουν εξειδικευμένες παρουσιάσεις.



Παράλληλα με την ΙΑΠΩΝΙΚΗ, στην έκθεση θα συμμετέχουν και το δίκτυο συνεργείων AUTOFIT, τα οποία διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και εξειδίκευσης που προσφέρουν στους πελάτες τους. Το δίκτυο συνεργείων AUTOFIT, με τεχνολογία αιχμής και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο αυτοκινήτου, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου συντήρηση και επισκευή.

Η συμμετοχή του δικτύου συνεργείων AUTOFIT στην AUTO ATHINA 2024 αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για το κοινό να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητες και τα οφέλη των υπηρεσιών που προσφέρουν, συμβάλλοντας στην περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας εξυπηρέτησης στον χώρο του αυτοκινήτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-08 15:45:15

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button