Ελλάδα

Θύμα ομαδικού ξυλοδαρμού μια 14χρονη στη Γλυφάδα – Έπεσε λιπόθυμη και προσπάθησαν να την γδύσουν

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από ομάδα σχεδόν 25 ανηλίκων, έπεσε ένα 14χρονο κορίτσι το βράδυ του Σαββάτου (21.09.2024) στο κέντρο της Γλυφάδας, με αποτέλεσμα η ανήλικη να καταρρεύσει στη μέση του δρόμου.

Δυστυχώς ο ξυλοδαρμός που έγινε στη Γλυφάδα, ήταν ο δεύτερος που έχει συμβεί μέσα σε 15 ημέρες στο κορίτσι από τη Βούλα, δείχνοντας το μίσος που τρέφουν οι συμμαθήτριες της για αυτήν.

Η επίθεση έγινε έξω από γνωστό κατάστημα ένδυσης στην οδό Λαζαράκη, όταν οι μαθητές βρήκαν την κοπέλα, την απομάκρυναν από την παρέα της και ξεκίνησαν να την χτυπούν άγρια.

Για το απίστευτο επεισόδιο μίλησε στο Notia.gr ο πατέρας της, που περιέγραψε τα βασανιστήρια που έζησε το παιδί του στα χέρια των ανήλικων δραστών.

«Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας γυμνασίου του Δήμου Βούλας για 2η φορά σε διάστημα δύο εβδομάδων από ομάδα 25 και πλέον ανήλικων παιδιών. Πρωτοστάτες δύο μαθήτριες του ίδιου γυμνασίου (γνωστό το ποιόν των παιδιών και των γονέων αυτών) στην περιοχή της Γλυφάδας το Σάββατο βράδυ και 07/09 το προηγούμενο», είπε αρχικά ο πατέρας.

«Κλήθηκαν μέσω κλειστής ομάδας στο Instagram 25-40 άτομα από όλη την Αττική όπου εντόπισαν το κορίτσι το οδήγησαν διά της βίας σε σκοτεινό μέρος αποσπώντας το από την παρέα του.

Στη συνέχεια της επιτέθηκαν άνευ αιτίας από πίσω χτυπώντας την στο κεφάλι, ρίχνοντάς την λιπόθυμη στο έδαφος όπου και συνέχισαν βίαια να την χτυπούν να την φτύνουν, να επιδιώκουν να την γδύσουν και να της κάψουν τα μαλλιά», αποκάλυψε.

«Έγιναν όλες οι ενέργειες σε συνέχεια και παλιότερων (σ.σ. επιθέσεων), μήνυση χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας (ποινική δίωξη) και σε όλες τις ενεχόμενες οικογένειες και στα ανήλικα τέκνα αυτών που συμμετείχαν με οποιοδήποτε τρόπο στο συμβάν.

Φίλοι γονείς σας προτρέπω να αναλάβετε δράση σε κάθε μικρό ή μεγαλύτερο αντίστοιχο περιστατικό. Τα παιδιά μας κινδυνεύουν πραγματικά, το θύμα εν προκειμένω είναι μια αριστούχα μαθήτρια που δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ με την συμπεριφορά της, τουναντίον και ίσως αυτό, το ότι δεν έχει δώσει δικαιώματα να είναι η αιτία των εξαιρετικά δυσάρεστων γεγονότων που βιώνει», κατέληξε ο πατέρας.

Πηγή: Notia.gr

 

To άρθρο Θύμα ομαδικού ξυλοδαρμού μια 14χρονη στη Γλυφάδα – Έπεσε λιπόθυμη και προσπάθησαν να την γδύσουν δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-23 20:59:00

Back to top button