Γυναίκα

Θοδωρής Κατσαφάδος: Αντιμετώπισα ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά

Συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά έδωσε την Πέμπτη (26.09.2024) ο δημοφιλής ηθοποιός, Θοδωρής Κατσαφάδος.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά στο MEGA για τον χαμό του Δάνη Κατρανίδη, τις κακές συμπεριφορές που αντιμετώπισε ο ίδιος στη δουλειά του και την κόρη του.

«Βρίσκομαι σε φάση προβών για το musical ”Ωραία μου κυρία”. Ανεβαίνει 31 Οκτωβρίου με έναν πολυμελή θίασο.

Με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου που συναντιόμαστε, ξεκινήσαμε μαζί τηλεόραση πριν μισό αιώνα, θα με σκοτώσει αν ακούσει ότι το είπα αυτό. Κάναμε ”Τα ήσυχα νιάτα”. Με τη Μίρκα και τον Δάνη παίρναμε όλοι μαζί ταξί και μετράγαμε τα κέρματα αν μας φτάνουν τα λεφτά».

Για τον Δάνη Κατρανίδη

«Στεναχωριέμαι για τον χαμό του Δάνη, ήταν ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων με ένα τεράστιο ταλέντο. Δε θα τον ξεχάσω ποτέ».

Για τις κακές συμπεριφορές

«Έχω ξεπεράσει ό,τι έγινε στην παράσταση ”Μάρτυρας κατηγορίας”, το μερίδιο ευθύνης όσων ενεπλάκησαν σε αυτήν την υπόθεση το ξέρει ο καθένας και ας μην το ομολογεί. Δε θέλω ούτε να το συζητάω ούτε να το σκέφτομαι, είναι παρελθόν. Αντιμετώπισα μια ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά».

«Έχει τύχει να βοηθήσω συνάδελφο σε δύσκολη στιγμή του και μου το ξεπλήρωσε με αχαριστία», λέει ο ίδιος.

Αναφερόμενος στο θέατρο σημειώνει:

«Αυτή η δουλειά μού άνοιξε το μυαλό και την ψυχή. Και αύριο να σταματήσω είμαι ευγνώμων. Με είχε ρωτήσει η Φιλαρέτη Κομνηνού πώς ένιωσα όταν με χειροκροτούσε ο κόσμος και είπε σαν να με χάιδευε ο Θεός».

 

Για τον κόρη του

«Η κόρη μου έχει στη σκηνή μία τρέλα που δεν έχει στη ζωή της. Εκεί βλέπω κάτι από το ταπεραμέντο της μαμάς της. Δεν χρειάστηκε να πω κάτι στην κόρη μου για τον χώρο γιατί το ότι είναι κόρη μου λειτουργεί σαν ασπίδα. Δεν τόλμησε ποτέ κανείς να την ενοχλήσει».

To άρθρο Θοδωρής Κατσαφάδος: Αντιμετώπισα ανέντιμη, υπερφίαλη, αλαζονική και αχάριστη συμπεριφορά δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-26 19:17:26

Back to top button