Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 17χρονος είχε φτιάξει «θερμοκήπιο» καλλιέργειας χασισόδεντρων στο σπίτι του

Ολόκληρη φυτεία με κάνναβη, καλλιεργούσε μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο σπίτι του ένας ανήλικος με την συνδρομή του πατέρα του, στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, πρόκειται για έναν 17χρονο που συνελήφθη χθες το πρωί στη δυτική Θεσσαλονίκη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης ενώ για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 54χρονου πατέρα του.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, σε έρευνα που έγινε στην οικία τους από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, συνολικά 24 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 70 εκατοστών.

Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούνταν για την καλλιέργειά τους (λαμπτήρες, ενισχυτές, σύστημα εξαερισμού).

Επίσης, στη κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Ο ανήλικος με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-04-23 15:40:05

Back to top button