Γυναίκα

Θεοδώρα – Matthew Kumar: Αυτό είναι το εντυπωσιακό προσκλητήριο του γάμου τους – Όλες οι λεπτομέρειες της λαμπερής τελετής

Το Σάββατο 28 Σεπτεµβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Αθηνών, παρουσία εστεµµένων από όλο τον κόσµο, ο γάμος της κόρης του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρας µε τον Matthew Kumar.

Το Μυστήριο δεν θα το τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμος, καθώς θα βρίσκεται σε Συνέδριο εκτός Αθηνών.

Ο γάµος της τέως πριγκίπισσας µε τον Αµερικανό δικηγόρο αποτελεί µια ακόµη ευκαιρία για την οικογένεια να ενωθεί ξανά στην Ελλάδα, µε εστεµµένους και φίλους που θα έρθουν από την Ευρώπη και την Αµερική.

Γνωστή εφημερίδα αποκάλυψε το εντυπωσιακό προσκλητήριο του λαµπερού ζευγαριού, το οποίο δεν είναι λευκό, όπως πολλά ζευγάρια επιλέγουν, αλλά έχει το βασιλικό χρώµα, το royal µπλε, µε χρυσά γράµµατα, ενώ είναι τυπωμένο και στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Συγκεκριµένα το προσκλητήριο αναφέρει: «Η Α.Μ. Βασίλισσα Αννα-Μαρία και ο κύριος Sam Kumar / η κυρία Yolanda Kumar έχουν την τιµή να σας προσκαλέσουν στον γάµο της Πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Matthew Kumar / 28 Σεπτεµβρίου 2024, 17.30 / Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, Ευαγγελισµός της Θεοτόκου».

Οι προετοιµασίες για την τελετή έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, αφού το λαµπερό ζευγάρι επιθυµεί να είναι όλα άψογα σε αυτή την πιο σηµαντική στιγµή της ζωής του.

Όσον αφορά τη νύφη, η Θεοδώρα αναµένεται να κλέψει τις εντυπώσεις, αφού θα φορέσει ένα νυφικό διά χειρός της διεθνούς φήµης σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη.

Άλλωστε, η Σήλια Κριθαριώτη είναι και η αγαπηµένη σχεδιάστρια της µητέρας της Άννας-Μαρίας, αφού στις επίσηµες εµφανίσεις της επιλέγει ρούχα της συγκεκριµένης σχεδιάστριας.

Το ζευγάρι όρισε αρχικά την ηµεροµηνία του γάµου του το 2020 και σχεδίαζε να παντρευτεί στις Σπέτσες, µέχρι που αναγκάστηκε να καθυστερήσει την εκδήλωση, λόγω της πανδηµίας COVID-19.

Έπειτα, στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 είχαν στόχο να κάνουν μια τελετή στο Πόρτο Χέλι, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της ελληνικής βασιλικής οικογένειας. Ο θάνατος, όμως, του πατέρα της Θεοδώρας τον Ιανουάριο του 2023, λίγους μήνες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία του γάμου τους, ανέτρεψε και πάλι τα σχέδιά τους.

Η Θεοδώρα και ο Matthew Kumar θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, σε ένα γάμο που θα συζητηθεί.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-14 12:30:45

Back to top button