Showbiz

“Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Ελένη Μενεγάκη να δοκιμάζεται στην… |


Στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα και την κάμερα του “Καλύτερα δε Γίνεται” μίλησε ο Νίκος Γεωργιάδης αποκαλύπτοντας το ρεπορτάζ του για το πιθανό, νέο τηλεοπτικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη αλλά και το τι συμβαίνει με το GNTM.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε αρχικά για τον σάλο που προέκυψε το τελευταίο διάστημα με το ρεπορτάζ του “Πρωινού” για τον Τζόρτζ Μπάλντοκ, αναφέροντας πως “Κάποιοι βιάστηκαν να συμπεράνουν ότι η εκπομπή θα έχει πρόβλημα. Είδαμε τις επόμενες μέρες ότι δεν συνέβη. Θεωρώ ότι υπήρχε μια υπερβολή σε αυτό. Ο κόσμος των social, γενικότερα, και ο δικός μας χώρος δεν συγχωρούν εύκολα Δε θεωρώ όμως, ότι στο ευρύ κοινό υπάρχει το ίδιο αντίκρισμα. Δεν ακυρώνεται ένας παρουσιαστής, σίγουρα, από κάτι τέτοιο”.

Όσον αφορά το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι “Αυτό που μπορώ να αποκαλύψω είναι ότι υπάρχει μια θετική διάθεση αυτή τη στιγμή στον ΑΝΤ1 να εντάξουν ξανά στο δυναμικό τους την Ελένη Μενεγάκη. Επίσης γνωρίζω ότι η Ελένη Μενεγάκη, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν έχει τη διάθεση να κάνει ξανά κάτι, σε καθημερινή βάση. Άρα θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε την Ελένη Μενεγάκη να δοκιμάζεται στην βραδινή ζώνη. Το θέμα όμως είναι ότι οι σταθμοί δεν μπορούν να καλύψουν τις οικονομικές απαιτήσεις που έχει η Ελένη”.

Επιπλέον, ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε πως δεν υπάρχουν σκέψεις στο Star για την επαναφορά του GNTM με τις Ηλιάννα Παπαγεωργίου, Βίκυ Καγιά και Ζενεβιέβ, αφού το κύριο εμπόδιο είναι η σχέση των δύο τελευταίων κυριών. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος είπε: “Πιο δύσκολο είναι το θέμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Βίκυ και την Ζενεβιέβ, γιατί αυτές οι δύο γυναίκες ήταν πραγματικά φίλες. Μου έκανε πολύ εντύπωση η ατάκα της Ζενεβιέβ ότι δεν ήταν ποτέ φίλες. Η Βίκυ είναι τίμια σε αυτά που λέει. Απλά επειδή γνωρίζω ότι η Ζενεβιέβ και η οικογένειά της ήταν μέσα στο σπίτι της Βίκυς Καγιά, θεωρώ ότι είπε αυτήν την ατάκα για να τελειώσει το θέμα και να σταματήσουν να τη ρωτούν”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-19 15:13:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button