Γυναίκα

Θανάσης Ευθυμιάδης για Άννα Παναγιωτοπούλου: Με αντιμετώπισε ισάξια

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, βρέθηκε σήμερα (15.06.2024) καλεσμένος στην εκπομπή του Mega, «Χαμογέλα και πάλι», μιλώντας μεταξύ άλλων, και για την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Έχοντας δουλέψει στο πλευρό της αείμνηστης Άννας Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 4 Μαΐου του 2024 σε ηλικία 76 ετών, ο Θανάσης Ευθυμιάδης προχώρησε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση.

«Τα μαθήματα είναι σημαντικά από όποιος κι αν τα πάρουμε. Επίσης, είναι σημαντικά και τα δύσκολα μαθήματα της ζωής. Όχι μόνο τα εύκολα, όχι μόνο αυτά που έρχονται από μια ωραία συνεύρεση ή από ένα ευχάριστο γεγονός. Αυτά που έρχονται από μια δύσκολη συνεύρεση, από έναν δύσκολο δάσκαλο είναι και αυτά σπουδαία μαθήματα», ανέφερε σχετικά και συνέχισε λέγοντας:

«Από την Άννα Παναγιωτοπούλου θυμάμαι την αρχή, το πρώτο γύρισμα. Το να μπορεί ένας άνθρωπος να είναι γενναιόδωρος προς έναν νέο καλλιτέχνη. Το να μπορεί ένας καλλιτέχνης να γίνει, εκτός από σπουδαίος καλλιτέχνης, σπουδαίος άνθρωπος. Γιατί είδαμε πολλά παραδείγματα καλλιτεχνών που δεν τα κατάφεραν ως άνθρωποι. Για μένα η δουλειά του καθενός σε αυτό που κάνει είναι να βλέπει τα αποτελέσματα του στην καθημερινότητα του. Να βλέπει πως συμπεριφέρεται στους οικείους του, στους γύρω του, στους φίλους τους, στους αγνώστους, στους νέους που θέλουν να μπουν στη δουλειά», τόνισε.

«Το ότι με αντιμετώπισε ισάξια σαν συμπρωταγωνιστή της μια καταξιωμένη πρωταγωνίστρια, όπως ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου στο Ντόλτσε Βίτα, έχοντας κάνει ήδη τις Τρεις Χάριτες και τη Μαντάμ Σουσού που ήταν η νούμερο 1 πρωταγωνίστρια, αυτό ήταν ένα σπουδαίο μάθημα για μένα. Κάτι που πρέπει να κάνω και γω με τους καινούργιους που έρχονται, πως πρέπει να τους υποδεχθώ και να κάνω στην άκρη τον εγωισμό μου και οτιδήποτε η τέχνη σου δίνει. Να κάνεις δηλαδή λίγο πίσω για να ζήσουν και άλλοι άνθρωποι αυτό που έζησες και συ» συμπλήρωσε.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-15 22:27:32

Back to top button