Γυναίκα

Θάνος Κιούσης: Ο Τόνι Σφήνος απολαμβάνει τις βουτιές του στη Μύκονο με την σύζυγό του Ιωάννα Γραμματικού

Ο Θάνος Κιούσης συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως Τόνι Σφήνος, μία περσόνα την οποία υιοθετούσε στις μουσικές σκηνές και τα clubs στα οποία εμφανιζόταν με τη μπάντα του.

Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να αφήσει στην άκρη τις περούκες, τα γυαλιά και τα φανταχτερά κοστούμια του καλλιτεχνικού του alter ego και να βρεθεί ως Θάνος Κιούσης στο τηλεπαιχνίδι 5Χ5 του ΑΝΤ1 με την καθημερινή του εμφάνιση, αυτή που διατηρεί εκτός πίστας.

Στην προσωπική του ζωή ο Τόνι Σφήνος βιώνει την οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της Ιωάννας Γραμματικού και  των παιδιών τους.

Η Ιωάννα Γραμματικού και ο Θάνος Κιούσης παντρεύτηκαν στις Σπέτσες το 2016. Απέκτησαν το πρώτο τους παιδί το 2018 και το 2019 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους.

Όσο για την πρώτη τους γνωριμία αυτή ήρθε σε ένα live του Θάνου Κιούση. Η Ιωάννα Γραμματικού είχε βρεθεί σε μία από τις εμφανίσεις του με τη μπάντα Σαλάτα, που σήμαινε Σαλταρισμένα Αγνώστης Ταυτότητας Ατομάκια, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Αυτές τις ημέρες το ζευγάρι απολαμβάνει καλοκαιρινές διακοπές στη Μύκονο, όπου και τους απαθανάτισε η κάμερα του Mykonos Live TV.

Ο Τόνι Σφήνος και η Ιωάννα Γραμματικού απόλαυσαν τις βουτιές τους Καλό Λιβάδι και συγκεκριμένα στο beach bar restaurant Lohan.

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-25 11:40:31

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button