Showbiz

Η Sinsay επεκτείνεται δυναμικά στην Ελλάδα με δύο νέα καταστήματα |


Η LPP Greece, μέλος του διεθνούς ομίλου LPP, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την επιτυχημένη έναρξη λειτουργίας δύο νέων καταστημάτων Sinsay στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, στις 9 και 11 Οκτωβρίου, τα φώτα άναψαν σε δύο νέα σημεία, ένα στα Γιαννιτσά και ένα στην Αγία Παρασκευή, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του brand στη χώρα μας.

Με αυτά τα νέα ανοίγματα, η Sinsay έρχεται ακόμα πιο κοντά στους καταναλωτές, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων μόδας για όλη την οικογένεια σε προσιτές τιμές. Και τα δύο καταστήματα διαθέτουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, συνδυάζοντας την ποιότητα με την προσιτότητα.

Η LPP Greece, ακολουθώντας ένα φιλόδοξο σχέδιο ανάπτυξης, σκοπεύει να διευρύνει περαιτέρω το δίκτυο καταστημάτων Sinsay στην Ελλάδα, με στόχο τα 30 καταστήματα έως το τέλος του 2024. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς στην ελληνική αγορά, προσφέροντας στους καταναλωτές μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.

Η Sinsay αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα brands μόδας, προσφέροντας στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από ρούχα και αξεσουάρ μέχρι είδη για το σπίτι. Με την παρουσία της σε πάνω από 40 χώρες, η LPP, είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους μόδας παγκοσμίως, η οποία διαχειρίζεται τα brands Sinsay, Cropp, Reserved, House, και Mohito.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή ακολουθήστε μας στα social media:

Facebook
Instagram
TikTok
YouTube
Pinterest

Sinsay Γιαννιτσά: 2ο χλμ Εθνικής Οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης, Γιαννιτσά, 58100

Sinsay Αγ. Παρασκευή: Λεωφόρος Μεσογείων 505, 15343


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 17:32:00

Back to top button