Auto

Η Porsche κάνει surf! – –

Γνωρίζουμε καλά ότι η Porsche έχει επιλέξει να ανοίξει τα φτερά της πέρα από τα αυτοκίνητα δημιουργώντας πολλά premium προϊόντα lifestyle. Το ειδικό τμήμα Porsche Design έχει επιμεληθεί μέχρι τώρα πολύ ιδιαίτερα ρολόγια, premium είδη ρουχισμού, μπρελόκ και πορτοφόλια, αρώματα, γυαλιά ηλίου, ποδήλατα, βαλίτσες μέχρι και ηχεία Bluetooth.

Το πιο φρέσκο από τα προϊόντα της Porsche Design είναι μια σανίδα του σερφ. Η Porsche συνεργάστηκε με την Almond Surfboards στην Καλιφόρνια και η βασική σκέψη ήταν να τιμήσει τα πιο θρυλικά χρώματα που χρησιμοποίησε η Porsche στο πέρασμα των χρόνων.



Η σειρά σερφ έχει ονομαστεί Single Fins & Air Cooled Engines Collection και έχει κατασκευαστεί σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις. Αυτές είναι η Bahama Yellow, η Irish Green, η Polo Red και η πιο διάσημη Pink Pig εμπνευσμένη από την αγωνιστική Porsche 917 του 1971 που πήρε μέρος στο Le Mans.



Επιπλέον, οι σανίδες είναι διαθέσιμες σε δύο διαφορετικά μεγέθη, κοντές και μακριές, με τις τιμές να ξεκινούν από τις 4.000 ευρώ και να φτάνουν τις 5.000 ευρώ. Για να δώσει και μια customizing πινελιά η Porsche αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα στον πελάτη να βάλει το δικό του νούμερο στο κέντρο της σανίδας.



Μαζί με τις σανίδες που είναι κατασκευασμένες από πολυουρεθάνιο και fiberglass, ο αγοραστής θα πάρει μια ξύλινη επιτοίχια βάση για να αποθηκεύει το σερφ.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 23:00:14

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button