Auto

Η Mansory έχει άποψη και για τη Ferrari Purosangue

Χρειάστηκε περισσότερος χρόνος, από τον αναμενόμενο, για να αποκαλύψει η Mansory την άποψή της για τη Ferrari Purosangue, αλλά ο βελτιωτικός οίκος από τη Βαυαρία επιτέλους τα κατάφερε, καλύπτοντας τα συχνά… μοναδικά γούστα της πλούσιας πελατείας του.

Το Mansory Pugnator, όπως λέγεται, είναι μια «πλήρης μετατροπή» του σούπερ crossover με επιθετικές οπτικές τροποποιήσεις, νέους τροχούς και μέτρια ώθηση στην απόδοση για όσους πιστεύουν ότι η εργοστασιακή Purosangue δεν ήταν αρκετά φανταχτερή ή τόσο δυνατή, όσο θα έπρεπε.



Το Pugnator, που προέρχεται από τη λατινική λέξη για τον «ανταγωνιστή», διαθέτει ένα προσαρμοσμένο κιτ αμαξώματος από σφυρήλατα ανθρακονήματα, που ταιριάζει με το κόκκινο φινίρισμα του αυτοκινήτου Vermillion. Και αν ελπίζατε να εντοπίσετε κάποιο σήμα της Ferrari, μην ασχοληθείτε. Η Mansory έχει αντικαταστήσει το εμβληματικό άλογο, με τα δικά της σήματα, ευτυχώς για όλους μας, συμπληρώνουμε εμείς…



Το Pugnator κυλά σε νέες μονοκόμματες σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου FC.5 , 22 ιντσών μπροστά και 23 ιντσών πίσω. Η Mansory σχεδιάζει να τα προσφέρει σε μια ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών για τις υπόλοιπες δημιουργίες της, αν και το πώς θα τα καταφέρουν στη βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας είναι εικασία όλων. Τα ελαστικά επιδόσεων αποτελούν μέρος του πακέτου, αλλά δεν υπάρχουν εταιρικά σχόλια για πιθανές τροποποιήσεις στην ανάρτηση. Προφανώς, ακόμη και η Mansory έχει όρια.



Ο V12 των 6,5 λίτρων της Ferrari παράγει ήδη 715 ίππους και 715 Nm, αλλά η Mansory έχει… μπερδευτεί και σε αυτές τις δουλειές. Ο Γερμανός βελτιωτιής έδωσε μια ήπια ώθηση, μέσω ενός νέου ECU, ενός νέου συστήματος εξάτμισης με έλεγχο πτερυγίων και σπορ καταλυτών, ωθώντας την ισχύ στους 745 ίππους και στα 730 Nm.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-10 23:00:06

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button