Auto

Η Lamborghini Revuelto που θα κάνει «bullying» στη Bugatti Tourbillon

Γνωστή για τις αναβαθμίσεις και βελτιώσεις στις οποίες προχωράει στα μηχανικά μέρη ορισμένων Audi και Lamborghini, η Underground Racing ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο για την κορυφαία της γκάμας Revuelto.

Στόχος δεν είναι άλλος από το να χρησιμοποιήσει ένα δικό της σύστημα twin-turbo, που θα συνδυαστεί με τον V12 της ιταλικής μάρκας.



Η ανάρτηση στα social media της εταιρείας, αναφέρει ότι θα χρησιμοποιήσει turbo της Precision, για να πετύχει τον στόχο της. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το η Revuelto να διπλασιάσει σχεδόν την ιπποδύναμή της (από το εργοστάσιο αποδίδει 1.015 ίππους), φτάνοντας τους περίπου 2.000!

Κάτι που θα σήμαινε ότι θα ξεπεράσει κατά πολύ τους 1.800 ίππους της Bugatti Tourbillon με τον ολοκαίνουργιο V16.

Αλλά για να τοποθετηθεί ένα σύστημα twin-turbo στον V12 της ιταλικής εταιρείας, θα πρέπει να γίνουν και άλλες τροποποιήσεις. Η UR σκοπεύει να αναβαθμίσει το σύστημα μετάδοσης, μιας και το εργοστασιακό δε θα… αντέξει τόση ισχύ, αφού δεν έχει προβλεφθεί κάτι τέτοιο από τη Lamborghini.



Ωστόσο, δε θα αλλάξει μόνο αυτό, αφού ο βελτιωτικός οίκος από τη Βόρεια Καρολίνα θα αξιοποιήσει και μία δική του ECU, την JRR MoTeC M1.

Η Underground Racing υπόσχεται ότι θα δημοσιοποιήσει και άλλα βίντεο, δείχνοντας σταδιακά την εξέλιξη και την κατασκευή της δικής της εκδοχής της Revuelto. Ταυτόχρονα, δεν πρόκειται να κρύψει τα νούμερα, όταν αυτά φτάσουν στο επίπεδο που η εταιρεία έχει υπολογίσει.

Πάντως, αναμένεται το 0-100 χλμ./ ώρα να έρχεται σε λιγότερα από 2,0 δευτερόλεπτα, την ώρα που η Bugatti Tourbillon χρειάζεται ακριβώς τόσο για την ίδια διαδικασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-11 20:45:42

Back to top button