Σχέσεις

Η Gillian Anderson θέλει να ανοίξει τη συζήτηση για τις γυναικείες σεξουαλικές φαντασιώσεις

«Ξεκινώ μία τεράστια εξερεύνηση για τις γυναίκες και το σεξ και θέλω να ακούσω και εσένα»

Η Gillian Anderson, η οποία υποδύεται, στον τελευταίο της ρόλο, τη σεξοθεραπεύτρια στην επιτυχημένη σειρά του Netflix «Sex Education», δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram και μας είπε ότι «ξεκινά μια μεγάλη έρευνα για τις γυναίκες και το σεξ».

Η Anderson στο βίντεο κάθεται σε μία δερμάτινη πολυθρόνα, όπως και η σεξοθεραπεύτρια της σειράς και απευθύνεται στις γυναίκες και τους ζητά να της στείλουν τις «πιο προσωπικές τους επιθυμίες» για ένα βιβλίο που ότι ετοιμάζει.

«Ξεκινώ μία τεράστια εξερεύνηση για τις γυναίκες και το σεξ και θέλω να ακούσω και εσένα. Βοηθήστε μας να δημιουργήσουμε ένα επαναστατικό βιβλίο για τώρα και για τις μελλοντικές γενιές γράφοντάς μου ένα γράμμα που θα ξεκινά με το, Αγαπητή Gillian» έγραψε η ηθοποιός.

«Ως γυναίκες γνωρίζουμε ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από σεξ, αλλά πολλοί από εμάς δεν μιλάμε για αυτό. Οι βαθύτεροι πιο οικείοι φόβοι και οι φαντασιώσεις μας παραμένουν κλειδωμένοι μέσα μας. Μέχρι να έρθει κάποιος με το κλειδί» μας λέει.

«Λοιπόν, εδώ είναι το κλειδί σας. Επιμελούμαι ένα βιβλίο με ανώνυμες επιστολές σας προς εμένα. Ένα βιβλίο που εξερευνά πώς σκέφτονται οι γυναίκες για το σεξ, επειδή το σεξ αφορά τη γυναίκα και τη μητρότητα, την απιστία και την εκμετάλλευση, τη συγκατάθεση και τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη και την ισότητα, την αγάπη και το μίσος, την ευχαρίστηση και τον πόνο. Είτε είσαι 18 είτε 80 ετών, είτε σου αρέσουν οι άνδρες, οι γυναίκες, non-binary, κανείς και όλοι, Θέλω να μάθω τις πιο προσωπικές σου επiθυμίες. Ας ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση μαζί και ας δημιουργήσουμε κάτι αποκαλυπτικό».

Η Gillian Anderson, η οποία έγινε γνωστή ως πράκτορας Σκάλι στη σειρά «The X-Files», έγραψε αυτή την εβδομάδα ένα άρθρο στον Guardian εξηγώντας το κίνητρο πίσω από το ασυνήθιστο αίτημά της.

Σε αυτό αναφέρθηκε στο βιβλίο της Nancy Friday «My Secret Garden: Women’s Sexual Fantasies», το οποίο αναφέρει ότι «ήταν επαναστατικό, προκλητικό» και έγινε «ένα βιβλίο που όλοι πρέπει να διαβάσουν, ένα παγκόσμιο μπεστ σέλερ πολλών εκατομμυρίων, κλασικό βιβλίο». Η ηθοποιός διάβασε το βιβλίο μόλις το 2018 καθώς προετοιμαζόταν για τον ρόλο της Milburn. «Η αφιλτράριστη και οδυνηρή ειλικρίνειά του με συγκλόνισε» είπε η Gillian.

Επίσης ρωτήθηκε αν από τότε που ξεκίνησε η προβολή του «Sex Education», οι γυναίκες προσπαθούν να της εκμυστηρευτούν τα σεξουαλικά μυστικά και προβλήματά τους. «Λοιπόν, δεν το κάνουν. Αυτό είναι τελικά που μου έδωσε την ιδέα για ένα βιβλίο – έναν ‘Μυστικό μου Κήπο‘ για τον 21ο αιώνα, ας το πούμε έτσι – που θα είναι αποκαλυπτικό και βαθύ» σημείωσε η ηθοποιός.


Δημοσιεύθηκε
2023-02-04 13:00:00

Back to top button