Auto

Η Delta 4×4 έφτιαξε μια πραγματική off-road Ferrari

Είναι η επιβεβαίωση ότι τα ετερώνυμα, όχι πάντοτε, αλλά πολύ συχνά, έλκονται. Από τη μία, η Ferrari, άρρηκτα συνδεδεμένη τα όνειρα κάθε πραγματικού φίλου της αυτοκίνησης, είναι ο κατασκευαστής ορισμένων από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της ιστορίας και εκ των αδιαφιλονίκητων πρωταγωνιστών του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Από την άλλη, η Delta 4×4, είναι μια βαυαρική εταιρεία, με απείρως λιγότερη λάμψη, αλλά με εμπειρία 45 ετών στη δημιουργία πραγματικά σκληροτράχηλων off-road αυτοκινήτων.



Τι έκαναν, λοιπόν, οι Γερμανοί; Ανέλαβαν τη Ferrai Purosangue, δεν πείραξαν τίποτα από τον ατμοσφαιρικό V12 (και γιατί να το κάνουν;) και από εκεί και πέρα, πέτυχαν το αδιανόητο. Να κάνουν ένα premium SUV κορυφαίων επιδόσεων, ανταγωνιστικό με το Jeep Wrangler και το Toyota Land Cruiser.



Μια Ferrari με κιτ ανύψωσης και προεκτάσεις θόλου τροχού, με ζάντες Beadlock και ελαστικά παντός καιρού και συνθηκών οδοστρώματος. Η σκηνή οροφής και η πίσω σχάρα δημιουργούν περισσότερο χώρο αποθήκευσης και συνθήκες διανυκτέρευσης. Το φανταζόσασταν ποτέ αυτό για μια Purosangue;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-13 23:00:49

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button