Κόσμος

Η υπουργός Πολιτισμού έδειξε το στήθος της στη σκηνή του Pride – Παραλήρημα από το κοινό

Αναμφίβολα δεν βλέπεις κάτι τέτοιο κάθε μέρα! Η Lubna Jaffery, υπουργός στη Νορβηγία, έδειξε το στήθος της στη σκηνή του Pride. Υπάρχει όμως ένα σοβαρό παρασκήνιο πίσω από την ενέργεια αυτή.

Το βράδυ της Τρίτης (25.06.2024), η υπουργός Πολιτισμού και Ισότητας των Φύλων της Νορβηγίας επισκέφθηκε το talk show «Skeiv Preik», το οποίο αποτελεί μέρος του Oslo Pride. Η 44χρονη έλαβε το βραβείο «Gay Mom 2024»

Η πολιτικός πόζαρε περήφανη μετά την εκπομπή με έναν φωτεινό ροζ φιόγκο και τη χρυσή επιγραφή «Gay Mom». Ως μπόνους, η πολιτικός στη συνέχεια έβγαλε τα ρούχα της. Η Τζάφερι φορούσε μόνο δύο καλύμματα για τις θηλές κάτω από το μπλουζάκι της. Η αντίδραση στην αίθουσα ήταν συγκλονιστική – βροντερό χειροκρότημα την υποδέχτηκε.

«Είμαι ευγνώμων που έλαβα το βραβείο Gay Mom, τον προστάτη των queers, κατά τη διάρκεια του Oslo Pride φέτος. Πρόκειται για μεγάλη τιμή», έγραψε η Jaffery σε γραπτό μήνυμα στη νορβηγική διαδικτυακή εφημερίδα “Nettavisen”.

Ως μεγάλη αρωγός των queers, είναι σημαντικό για εκείνη να αισθάνονται οι queers ασφαλείς και ελεύθεροι. «Αυτή ήταν μια μικρή συμβολή», δήλωσε η Jaffery.


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-30 18:13:45

Back to top button