Auto

Η τιμή του ολοκαίνουργιου Citroen C3 τα σπάει!

Κίνηση… ματ ετοιμάζει η Citroen με τη νέα γενιά του C3, το οποίο αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα στην Ελλάδα. Το γαλλικό μικρό που έχει κάνει αίσθηση για την σχεδίασή του από τη στιγμή που παρουσιάστηκε, θα ξεκινήσει να πωλείται στη χώρα μας από τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Στα τέλη του έτους θα έρθουν τα πρώτα αυτοκίνητα στις εκθέσεις ενώ θα ξεκινήσουν και οι πρώτες παραδόσεις.

Έως εδώ όλα καλά και.. ενημερωτικά. Εκεί όμως που ποντάρει η Citroen δεν είναι μόνο στην ομορφιά, στο όνομα και στην χρηστικότητα του μοντέλου. Σημαντικό ρόλο ιδίως στην εποχή που διανύουμε είναι η τιμή, η οποία και όπως μαθαίνουμε θα είναι προσιτή για τα δεδομένα της εποχής και ιδίως για ένα αυτοκίνητο που αλλάζει γενιά.



Τιμή 16.800 ευρώ…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του eportal.gr (που όμως δεν μπορέσαμε να διασταυρώσουμε), το νέο Citroen C3 θα είναι διαθέσιμο από 16.800 ευρώ. Με αυτό το κόστος κτίσης το γαλλικό μοντέλο σίγουρα θα «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό και θα βάλει πολύ κόσμο σε σκέψη που θέλει να αποκτήσει καινούργιο ή και μεταχειρισμένο όχημα.

Η τιμή αυτή θα αφορά στην έκδοση You η οποία αποδίδει 100 ίππους και το χαρακτηριστικό της είναι η συνδεσιμότητα με το κινητό τηλέφωνο, μέσα από το οποίο θα γίνονται όλες οι λειτουργίες. Οι τιμές θα φτάνουν έως τα 21.000 ευρώ περίπου ενώ για την έκδοση Air Cross, οι αντίστοιχες θα ξεκινούν από τα 22.000 ευρώ περίπου.

Ο επίσημος τιμοκατάλογος δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αν ισχύσουν οι παραπάνω τιμές τότε σίγουρα αρκετοί θα σκεφτούν πως το επόμενό τους αυτοκίνητο θα είναι το νέο Citroen C3.



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 17:00:17

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button