Αθλητικά

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες εκτιμά ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 50 του χρόνια

Το σχόλιο της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, θα ευχαριστήσει τους fans του Πορτογάλου και θα… εκνευρίσει τους haters. Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες μίλησε για το ποδοσφαιρικό μέλλον του “CR7”.

Στον “αέρα” του Netflix βρίσκονται από την Τετάρτη (18.09.2024) τα νέα επεισόδια της σειράς «I, Georgina», δίνοντας την ευκαιρία στους τηλεθεατές να μάθουν περισσότερα για την ζωή της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ της οικογενειακής της ζωής και της καριέρας της ως επιχειρηματίας και influencer.

Ότα η Τζορτζίνα Ροντρίγκες ρωτήθηκε για την καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, μίλησε για την επιλογή του” CR7” να ενταχθεί στην Αλ Νασρ και να παίξει στην Pro League της Σαουδικής Αραβίας.

«Όταν ο Κρις μου είπε ότι επρόκειτο να παίξει για την Αλ Νασρ, ανακουφίστηκα πολύ, γιατί… πέθαινα να φύγω από το Μάντσεστερ. Ήξερα ότι μας περίμεναν υπέροχα πράγματα και είχαμε όλοι πολύ κίνητρο. Ήμουν πολύ χαρούμενη που εγκαταστάθηκα στην Σαουδική Αραβία”, αποκάλυψε η Τζορτζίνα Ροντρίγκες, δείχνοντας έτσι το πόσο ήθελε να υπάρξει ένα τέλος στη συνεργασία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τους “κόκκινους διαβόλους”.

Μεταξύ άλλων, έκανε και ένα σχόλιο, σχετικά με το πότε θα έρθει το ποδοσφαιρικό φινάλε της καριέρας του συντρόφου της: «Είναι απίστευτο ακόμη και σήμερα, να βλέπεις πώς το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να τον κινητοποιεί όσο και την ημέρα που τον γνώρισα. Πάντα θα τα δίνει όλα. Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν πότε θα αποσυρθεί ο Κριστιάνο, λέω στον εαυτό μου ότι θα μπορούσε να αποσυρθεί στα 50».

To άρθρο Η Τζορτζίνα Ροντρίγκες εκτιμά ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 50 του χρόνια δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 11:54:02

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button