Γυναίκα

Η Τζίτζι Χαντίντ έκανε πασαρέλα φορώντας ένα μικροσκοπικό «φόρεμα» φτιαγμένο με ταινία περιτυλίγματος «DHL»

Εμφάνιση αλά Κιμ Καρντάσιαν, έκανε η Τζίτζι Χαντίντ στο μεγάλο show Vetements στην Εβδομάδα μόδας του Παρισιού.

Το πανέμορφο μοντέλο Τζίτζι Χαντίντ, περπάτησε στην πασαρέλα φορώντας ένα άκρως ιδιαίτερο ρούχο, ένα μίνι φόρεμα φτιαγμένο από κίτρινη ταινία περιτυλίγματος της DHL.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, φόρεσε ένα ασορτί ζευγάρι γόβες οι οποίες επίσης ήταν ντυμένες από ταινία DHL.

Η εντυπωσιακή της εμφάνιση συγκέντρωσε αμέτρητα σχόλια στα social media.

Αρκετοί από τους χρήστες έκαναν αναφορά και στην αντίπαλη εταιρεία της DHL, την FedEx, λέγοντας πως έχει μόνο 24 ώρες για να «απαντήσει» στην συγκεκριμένη εμφάνιση.

Η εκδήλωση ήταν ένα από τα πιο διάσημα fashion shows της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, φιλοξενώντας μερικές από τις κορυφαίες διασημότητες του κόσμου που απόλαυσαν κάποιες από τις νέες προτάσεις του brand.

Σχετικά με την επίδειξη μόδας του ελβετικού οίκου Vetements για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2025, η Τζίτζι Χαντίν έκλεισε το show μαζί με τον Τράβις Σκοτ και τον Guram Gvasalia, τον δημιοργικό διευθυντή του οίκου.

Το ρούχο που φόρεσε το μοντέλο θύμισε αρκετά την εμφάνιση της Κιμ Καρντάσιαν το 2022, όπου έγινε viral φορώντας στην φθινοπωρινή παρουσίαση του του οίκου Balenciaga μία ολόσωμη φόρμα από ταινία περιτυλίγματος με το λογότυπα του μεγάλου οίκου.

Η συγκεκριμένη φόρμα τόνισε ξεκάθαρα τις καμπύλες της influencer. Με σκοπό να εμπλουτίσει την εμφάνιση, φόρεσε μία τσάντα και παπούτσια ντυμένα με την ίδια ταινία.

To άρθρο Η Τζίτζι Χαντίντ έκανε πασαρέλα φορώντας ένα μικροσκοπικό «φόρεμα» φτιαγμένο με ταινία περιτυλίγματος «DHL» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-01 21:10:21

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button