Γυναίκα

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρις Γουίδερσπουν για τα γενέθλια της μαμάς της: «Φέρνεις τόση ηλιοφάνεια στη ζωή μου»

«Φέρνεις τόση ηλιοφάνεια στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που πάντα πιστεύεις σε μένα και με ενθαρρύνεις», έγραψε η Ρις Γουίδερσπουν για να ευχηθεί στην μητέρα της «χρόνια πολλά».

Η παραγωγός και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για την ταινία «Walk the line», Ρις Γουίδερσπουν, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για να ευχηθεί στην αγαπημένη της μητέρα για τα γενέθλιά της.

Στην ανάρτηση ανέβασε δύο κοινές φωτογραφίες τους.

Στην πρώτη, φαίνονται οι δύο γυναίκες την ημέρα των γενεθλίων της ηθοποιού τον Μάρτιο. Μαμά και κόρη κάθονται δίπλα – δίπλα ενώ η  Ρις Γουίδερσπουν φορά μία στέκα στα μαλλιά της που γράφει «είναι τα γενέθλιά μου».

Στη δεύτερη φωτογραφία απλά οι δύο αγαπημένες γυναίκες χαμογελούν στο φακό ενώ βρίσκονται σε ένα καφέ.

«Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική μαμά του κόσμου!

Φέρνεις τόση ηλιοφάνεια στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ που πάντα πιστεύεις σε μένα και με ενθαρρύνεις. Σε αγαπώ!», έγραψε στη λεζάντα η Ρις Γουίδερσπουν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Η οσκαρική ηθοποιός γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Νάσβιλ του Τενεσί. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, σύμφωνα με το People.

To άρθρο Η συγκινητική ανάρτηση της Ρις Γουίδερσπουν για τα γενέθλια της μαμάς της: «Φέρνεις τόση ηλιοφάνεια στη ζωή μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-08-19 14:56:36

Back to top button