Auto

Η στούκα της χρονιάς; Δύο Bugatti Chiron στο Μαρόκο [video]

Ένα τρακάρισμα που περιελάμβανε δύο Bugatti Chiron κι ένα φορτηγό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της περιοδείας των πανάκριβων hypercars στο Μαρόκο. Δίχως άλλο, οφείλεται στην υπερβολική εμπιστοσύνη που είχαν οι δύο οδηγοί.

Τόσο στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, όσο και στις οδηγικές τους ικανότητες. Η μία Bugatti Chiron υπέστη σοβαρές ζημιές, ενώ το φορτηγό αναποδογύρισε προσπαθώντας να αποφύγει την πρόσκρουση. Το περιστατικό σημειώθηκε χτες, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, στον κεντρικό δρόμο που συνδέει την Ταγγέρη με το Τετουάν στο Μαρόκο. Ένα βίντεο, που κυκλοφορεί τώρα στο Διαδίκτυο, απαθανατίζει τρεις Bugatti να προσπερνούν ένα λεωφορείο με ξυλεία, λίγες στιγμές πριν γίνει το κακό.

Υπερτονισμένα «εγώ» κάνουν το κέφι τους και την πληρώνουν οι αθώοι περαστικοί

Η ασημί Chiron Super Sport επιχείρησε να προσπεράσει τόσο τη λευκή Chiron μπροστά της, όσο και το φορτηγό σε στενό δρόμο με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση. Εν τω μεταξύ, ο οδηγός της λευκής προπορευόμενης Chiron Pur Sport προσπάθησε επίσης να κάνει το ίδιο, με αποτέλεσμα να τρακάρουν μεταξύ τους. Η ασημί Chiron Super Sport έφυγε προς τα αριστερά στο χαντάκι, το φορτηγό αντίστοιχα προς τα δεξιά, όπου κι αναποδογύρισε. Μόνο η λευκή Chiron Pur Sport παρέμεινε στο οδόστρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτό είναι το μεγαλύτερο ατύχημα στην ιστορία του NASCAR

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβαίνοντες της Bugatti διέφυγαν χωρίς να τραυματιστούν, ωστόσο η κατάσταση του οδηγού του φορτηγού παραμένει άγνωστη. Ας ελπίσουμε ότι είναι καλά και θα λάβει επαρκή αποζημίωση για το επαγγελματικό του όχημα.

12 γαλλικά υπεραυτοκίνητα συμμετείχαν στο Bugatti Grand Tour Morocco 2024, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δείχνουν μια παρέλαση υπερβολής πολλών εκατομμυρίων. Με τη λίστα να περιλαμβάνει Veyron Vitesse, Chiron, Chiron Pur Sport, Chiron Super Sport και Chiron Super Sport 300+.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Σοκαριστικό ατύχημα που θα ζήλευε και κασκαντέρ!

Παρών στην εκδήλωση ήταν κι ο Mate Rimac, διευθύνων σύμβουλος της Bugatti και της Rimac, απολαμβάνοντας τα όμορφα τοπία του Μαρόκου. Κρίνοντας από τις ιστορίες του στο Instagram, οδηγεί επίσης μία Chiron, με την κροατική σημαία στους καθρέφτες της. Μέχρι τη στιγμή της συγγραφής του άρθρου, δεν έχει αναφέρει τίποτα για το ατύχημα.

 




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 20:48:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button