Ελλάδα

Η στιγμή της μεταφοράς στο νοσοκομείο της 15χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση σοβά στο κεφάλι στους Αγίους Αναργύρους

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η 15χρονη μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό της από πτώση σοβά στους Αγίους Αναργύρους.

Το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στους Αγίους Αναργύρους όταν η ανήλικη κοπέλα περίμενε το λεωφορείο επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου και ξαφνικά της έπεσε στο κεφάλι σοβάς που ξεκόλλησε από μπάλκόνι δευτέρου ορόφου.

Το κορίτσι έχει υποστεί κάκωση στο κεφάλι με αιμορραγία είχε τις αισθήσεις της και μιλούσε κανονικά μετά τον τραυματισμό της, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο του site σήμερα.gr μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο νοσοκομείο Παίδων, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεση επισκληριδίου αίματος.

Στο site σήμερα.gr μίλησε μια εργαζόμενη στην περιοχή, η οποία πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Ακούω ένα θόρυβο και ξαφνικά τη μητέρα να φωνάζει το παιδί, το παιδί μου. Βοηθήστε να σηκωθεί το παιδί. Στην αρχή κατάλαβα ότι είχε γλιστρήσει και προσπαθούσε να σηκώσει το παιδί. Βγαίνω έξω κι βλέπω την κοπελίτσα να έχει χτυπήσει από το σοβά και το παιδί να μην έχει πολύ τις αισθήσεις του», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Καλέσαμε το ασθενοφόρο, δώσαμε νεράκι στο παιδί, σκουπίσαμε το σημείο που είχε το χτύπημα και μετά την βάλαμε πλάγια. Από ό,τι καταλάβαμε είναι από την Κρήτη. Γιατί είπε ότι ήρθαν από την Κρήτη και της συνέβη αυτό το πράγμα. Πρέπει να είχαν κάποια δουλειά εδώ», κατέληξε.

Ο Δήμος από την πλευρά του ξεκαθάρισε πως οι έλεγχοι για την ασφάλεια των κτιρίων γίνεται από την πολεοδομία ενώ ο χώρος ασφαλίστηκε ώστε να μην υπάρχουν κι άλλες πτώσεις αντικειμένων.

To άρθρο Η στιγμή της μεταφοράς στο νοσοκομείο της 15χρονης που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση σοβά στο κεφάλι στους Αγίους Αναργύρους δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-24 19:07:00

Back to top button