Ελλάδα

Η στιγμή που κουκουλοφόροι «ανοίγουν» με τροχό συνεργείο αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο

Ούτε οι κάμερες ασφαλείας δεν εμποδίζουν τους δράστες από το να ανοίξουν επιχειρήσεις και σπίτια για να κλέψουν ό,τι πολύτιμο βρουν μέσα. Βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε, δείχνει μία νέα διάρρηξη που έγινε αυτή τη φορά στον Ασπρόπυργο.

Στο εξοργιστικό βίντεο της νέας διάρρηξης, φαίνονται 3 κουκουλοφόροι να μπαίνουν απτόητοι σε πάρκινγκ συνεργείου αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο και να κόβουν με τροχό την σιδερένια πόρτα.

Ο συναγερμός ενεργοποιείται και οι δράστες με δυνατές κλωτσιές ρίχνουν την σιδερένια πόρτα κάτω.

Ο συναγερμός δεν έχει σταματήσει και οι κουκουλοφόροι μπαίνουν μέσα στην επιχείρηση και ψάχνουν για χρήματα στο γραφείο του ιδιοκτήτη.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Πάνω στην «απελπισία» τους άνοιξαν ακόμη και το ψυγείο για να βρουν κρυμμένα χρήματα.

«Χτυπάει ο συναγερμός μου, πάντα όταν χτυπάει πανικοβάλλομαι γιατί μας έχουν κλέψει πολλές φορές. Κατευθείαν παίρνω τηλέφωνο την Αστυνομία λέω “παιδιά είναι μέσα στο μαγαζί μου μας κλέβουν”», καταγγέλλει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο MEGA.

«Την άλλη φορά έκλεψαν κάτι μπαταρίες και με είχαν βάλει πάνω στο αυτοκίνητο και με πήγαιναν έξω στον δρόμο να με σκοτώσουν, έχουν ξαναμπεί μέσα εδώ την άλλη φορά δεν είχα εργαλεία να δουλέψω. Πήγαν να μου κλέψουν και αυτοκίνητο», είπε.

Κάτοικοι του Ασπρόπυργου καταγγέλλουν πως τους έχει κατακλύσει ο φόβος με τις διαρκείς ληστείες που γίνονται στην περιοχή και ζητούν για περισσότερη αστυνόμευση στις γειτονιές.

To άρθρο Η στιγμή που κουκουλοφόροι «ανοίγουν» με τροχό συνεργείο αυτοκινήτων στον Ασπρόπυργο δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 23:22:12

Back to top button