Γυναίκα

Η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε το «πιπεράτο» σχόλιο που ειπώθηκε για εκείνη στον άντρα της από γυναίκα

Η Σάσα Μπάστα μίλησε στους ρεπόρτερ ψυχαγωγικών εκπομπών και αναφέρθηκε στο σχόλιο που έκανε για εκείνη στον άντρα της, ένα γνωστό μοντέλο.

Σε βραδινό event βρέθηκε το Σάββατο 26 Οκτωβρίου του 2024 η Σάσα Μπάστα και έκανε δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο φλερτ και στα σεξιστικά σχόλια που δέχεται, ακόμα και από γυναίκες όπως είπε, ενώ μίλησε και για πισώπλατα μαχαιρώματα.

«Δέχομαι πιο πολύ φλερτ από γυναίκες, δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Δέχομαι επίσης σεξιστικά σχόλια περισσότερο από γυναίκες, παρά από άντρες. Σε μια πρόσφατη εκδήλωση, ένα μοντέλο πάρα πολύ γνωστό είπε στον άντρα μου “τι… «μπιπ» είναι αυτή; Θέλω τώρα να την «μπιπ».

Σε άλλο σημείο, η Σάσα Μπάστα ανέφερε: «Εννοείται πως έχω δεχθεί πισώπλατα μαχαιρώματα στο χώρο. Και όχι μόνο πισώπλατα! Πρόσφατα, σε ένα live με συναδέλφους, μου έκλεισαν το μικρόφωνο και βγήκε ο επόμενος. Στο τέλος της βραδιάς είπα “τα ίδια λεφτά θα πάρω, οπότε όλα καλά”», ανέφερε.

Η Σάσα Μπάστα είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κουσαθάνα. Εκείνος δραστηριοποιείται στο νησί των Ανέμων διατηρώντας δική του ξενοδοχειακή μονάδα. Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Σάσα Μπάστα το 2018, όταν η τραγουδίστρια ήταν έγκυος.

To άρθρο Η Σάσα Μπάστα αποκάλυψε το «πιπεράτο» σχόλιο που ειπώθηκε για εκείνη στον άντρα της από γυναίκα δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 15:21:00

Back to top button