Showbiz

Η Ραμόνα Βλάντη αποκάλυψε το λόγο που βρίσκεται εκτός My Style Rocks: “Με… |



Για το “My Style Rocks” τοποθετήθηκε η Ραμόνα Βλαντή στο κανάλι της στο YouTube, σχολιάζοντας όλα τα μέλη της επιτροπής που έχουν περάσει από το reality μόδας, τις διαγωνιζόμενες που επιλέγονται στις τελευταίες σεζόν αλλά και το λόγο που η ίδια δεν έχει βρεθεί στην καρέκλα του κριτή, παρά τη ζήτηση που έχει από το κοινό της εκπομπής.

Η πρώην νικήτρια του “My Style Rocks” άνοιξε το θέμα λέγοντας πως “Είναι ένα πρότζεκτ το οποίο αγάπησα πολύ, το πίστευα πολύ. Το ήξερα από τι Ρουμανία. Το είχε κερδίσει δυο φορές η κολλητή μου φίλη, που έχουμε μεγαλώσει μαζί, και ήξερα πώς μπορεί να σε βοηθήσει. Για αυτό το λόγο πήγα. Εγώ ήμουν σε αυτόν τον χώρο και από μοντέλο ήθελα να περάσω στο στιλιστικό κομμάτι. Είναι μια κλίκα και είναι πάρα πολύ δύσκολο να μπεις. Όπως βλέπετε, δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες είναι κακοντυμένες, γιατί δουλεύουν οι ίδιοι στιλίστες εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό συνέβαινε στα περιοδικά, στην τηλεόραση και γενικά στην showbiz. Πήγα στο παιχνίδι και γνώρισα πολύ κόσμο, πήρα και τον σεβασμό που μου αναλογεί, πολύ αγάπη”.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι “Με πολύ μεγάλη στεναχώρια διαπιστώνω ότι κάθε σεζόν γίνεται ακόμα πιο θύμα. Κάτι άλλο από αυτό που θα έπρεπε να είναι. Δηλαδή ένα τηλεοπτικό προϊόν που απευθύνεται στη μόδα, αγκαλιάζει όλα αυτά τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με όλη τους την ψυχή με τη μόδα… Θα μπορούσαν να πάρουν σπουδαστές από σχολές μόδας, γιατί τι είναι; Διαγωνιζόμαστε στο στιλ μας. Δε διαγωνιζόμαστε για το ποια είναι πιο κατίνα, ούτε για τη νοικοκυρά της χρονιάς, ούτε για την bimbo της χρονιάς. Τα τελευταία χρόνια βλέπω γυναίκες που έχουν παραμορφωθεί, που είναι σχεδόν τσίτσιδες”

Σχολιάζοντας τα μέλη της κριτικής επιτροπής, όλων των σεζόν, η Ραμόνα Βλάντη σημείωσε πως “Δεν είναι ντε και καλά ότι θα έπρεπε να είμαι εγώ εκεί. Εγώ το ξέρω, ξέρω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα. Δυο φορές πήγα και τα νούμερα από 7% πήγαν 13%. Δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαι humbled γιατί το να αναγνωρίζεις τις αξίες σου και αυτό που μπορείς να κάνεις είναι πολύ ωραίο. Σημαίνει ότι ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι και ποια είσαι. Θα ήθελα πάρα πολύ να βλέπω στην επιτροπή ανθρώπους, που πέρα από προσωπικότητες να έχουν να κάνουν όντως με το κομμάτι της μόδας”.

Εξήγησε, μάλιστα το σκεπτικό που έχει για το λόγο δεν έχει βρεθεί στην κριτική επιτροπή, δηλώνοντας πως “Νόμιζα μέχρι τώρα ότι η θέση μου ήταν μια από τις γυναίκες και μετά σκέφτηκα ότι δεν είναι έτσι. Ο ανταγωνισμός δεν είναι ποια από τις γυναίκες θα είναι στη μέση αλλά μάλλον με τον Στέλιο (σ.σ. Κουδουνάρη), γιατί είμαστε και οι δύο πάρα πολύ αυστηροί, οπότε μάλλον δε θα μπορούσαν να υπάρχουν αυτές οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, με γνώσει, στην επιτροπή. Κακώς κατ’ εμέ. Δε συμφωνούμε πάντα με τον Στέλιο, τις περισσότερες φορές. Οπότε νομίζω θα είχε πολύ ενδιαφέρον. Δεν ήθελαν ποτέ να έχουν δυο γυναίκες με έναν άνδρα. Δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό”.

Επιπλέον, είπε πως “Τη χρονιά που ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα είχαμε φτάσει στο τελικό στάδιο. Έπρεπε να είμαι κριτής στο κάθε Gala και μπήκε ο Λάκης Γαβαλάς. Απόλυτα φυσιολογικό. Αν εγώ σέβομαι έναν άνθρωπο σε αυτό το χώρο, είναι ο Λάκης. Εννοείται ότι έπρεπε να μπει. Δεν ξέρω τι έγινε εκεί, δε θα σταθώ, ούτε θα το ψάξω πάτρα πολύ. Καμιά φορά αναζητούσα κι εγώ τις απαντήσεις, όταν ο κόσμος φωνάζει σε κάθε σεζόν το όνομά μου. Έχουν δικούς τους λόγους και πάμε παρακάτω”.

Κατέληξε, μάλιστα, λέγοντας πως “Με έχουν αδικήσει, μου έχει στοιχίσει. Έχω στεναχωρηθεί. Εξαιτίας αυτού μου άλλαξε και όλη την εικόνα για το αν θέλω να ξαναβρεθώ στην τηλεόραση. Μιλάω πολύ ειλικρινά. Δεν είναι πολύ εύκολο, ίσως θα πρέπει κι εγώ να έχω μια τιμή για να είμαι ευέλικτη σε αυτό που θέλουν, να μου πουν στο ακουστικό το ένα και το άλλο. Έχει αλλάξει λίγο η φιλοσοφία μου”.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-04 07:00:00

Back to top button