Showbiz

Η Παραλία | Κι άλλη δολοφονία συγκλονίζει τα Μάταλα! Τα πάντα για τα νέα… |


Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στα νέα επεισόδια της σειράς της ΕΡΤ1 “Η παραλία”, η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 7 έως και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, στις 22:00.

Ένα μαχαιρωμένο σώμα ανακαλύπτεται στην πλατεία του χωριού και όλα μοιάζουν να καταρρέουν. Η έρευνα της αστυνομίας αρχίζει και οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο και τις τύψεις των πράξεών τους.

Για να ενώσουν χίπηδες και ντόπιους, ο Δημητρός και η Σοφί προσπαθούν να οργανώσουν μια γιορτή, αλλά καθώς οι εντάσεις είναι εμφανείς, η Μαρία προτείνει έναν μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο εορτασμό. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια και ο Παύλος έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους και παραδέχονται ότι είναι ερωτευμένοι.

Αναλυτικότερα…

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 - Επεισόδιο 19ο

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 – Επεισόδιο 19ο

Ένα μαχαιρωμένο σώμα ανακαλύπτεται στην πλατεία του χωριού από τη Νόνα και όλα μοιάζουν να καταρρέουν. Οι κάτοικοι μαζεύονται στην πλατεία, με τον φόβο και την ανησυχία να κυριαρχούν, ενώ οι αστυνομικοί Κολιτσιδάκης και Αρβανιτάκης προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση, απομακρύνοντας τους περίεργους και αρχίζοντας την έρευνα για τη δολοφονία. Τα πράγματα στα Μάταλα γίνονται ολοένα και πιο επικίνδυνα, καθώς οι έρευνες για τη φρικτή δολοφονία συνεχίζονται και οι κάτοικοι ζουν με τον φόβο και τις τύψεις των πράξεών τους.

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 - Επεισόδιο 20ό

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 – Επεισόδιο 20ό

Η Γιούντιθ έρχεται σε σύγκρουση με την Μπέρτα, η οποία την κατηγορεί ότι κρύβει πληροφορίες για τον χαμένο θησαυρό, με την κατάσταση να φτάνει σε βίαιη αντιπαράθεση μέχρι να παρέμβει ο Μανώλης, προστατεύοντας τη Γιούντιθ. Την ίδια στιγμή, ο Δημητρός και η Σοφί προσπαθούν να οργανώσουν μια γιορτή για να ενώσουν χίπηδες και ντόπιους, αλλά οι εντάσεις είναι εμφανείς, με τη Μαρία να προτείνει έναν μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο εορτασμό για να γεφυρώσουν το χάσμα. Στο μεταξύ, η Ιφιγένεια και ο Παύλος έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους και μετά από μια έντονη συναισθηματική συζήτηση, παραδέχονται ότι είναι ερωτευμένοι.

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 - Επεισόδιο 21ο

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 – Επεισόδιο 21ο

 Η Νόνα, έχοντας επιστρέψει στον φούρνο, μιλά με τον Ρόμπερτ για την κατάσταση της υγείας του, με τον Ρόμπερτ να προσπαθεί να την πείσει ότι δεν είναι τόσο άρρωστος όσο εκείνη πιστεύει. Στο σπίτι της Ειρήνης, η φιλοξενία της Γιούντιθ δημιουργεί εντάσεις, καθώς η Ειρήνη παραμένει δύσπιστη απέναντί της, αμφιβάλλοντας για το αν είναι ανακατεμένη στα γεγονότα που ταράζουν το χωριό. Παράλληλα, η Νόνα συναντά τον Γράντο, με τον οποίο μοιράζεται ανησυχίες για τη Βιολέτα, αποκαλύπτοντας πληροφορίες που σχετίζονται με το παρελθόν της, ενώ ο Δημητρός και η Σοφί προετοιμάζουν το Mermaid για τη νέα τους αρχή, με τη Νικολίνα να παρεμβαίνει και να δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι ο γιος της αναλαμβάνει ευθύνες. Στο μεταξύ, ο Παύλος αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την Έιμι, προσπαθώντας να βάλει ένα τέλος και να προχωρήσει με την Ιφιγένεια, ενώ ο Τόμι βρίσκεται σε αμηχανία όταν μαθαίνει ότι η Έιμι είναι η αρραβωνιαστικιά του Παύλου.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 - Επεισόδιο 22ο

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, ώρα 22:00 – Επεισόδιο 22ο

 Η Γιούντιθ πιέζει τον Μανώλη να εγκαταλείψουν μαζί τα Μάταλα, αλλά εκείνος αρνείται, υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να αφήσει την Ειρήνη και τον Χάρη μόνους. Η Γιούντιθ, σε απόγνωση, τον απειλεί ότι θα αποκαλύψει την αλήθεια στην Μπέρτα, γεγονός που προκαλεί σοβαρή σύγκρουση μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Παύλος και η Έιμι συζητούν τη σχέση τους, με την Έιμι να προτείνει μια λύση που σοκάρει τον Παύλο. Οι έρευνες για τη δολοφονία που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό των Ματάλων συνεχίζονται, με τον Οδυσσέα να ανακρίνει τον Χάρη για την πιθανή εμπλοκή του στη φροντίδα των τραυμάτων του θύματος. Στο Mermaid, οι προετοιμασίες για το μεγάλο πάρτι προχωρούν, με τον Δημητρό να είναι γεμάτος ενθουσιασμό και χαρά.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 20:57:00

Back to top button