Auto

Η νέα BMW M5 στην πιο σκληροπυρηνική εκδοχή της

Λίγους μήνες μετά την παρουσίασης της καινούργιας BMW M5, η Manhart έχει δημιουργήσει ένα νέο κιτ τόσο για τη βασική διαμόρφωση σεντάν, όσο και για την Touring (station wagon).

Ονομάζεται MH5 800E και περιλαμβάνει πολλές αισθητικές αλλαγές, επιλογές τροποποίησης στην ανάρτηση και φυσικά αναβάθμιση στην ισχύ του θερμικού κινητήρα.



Στον τελευταίο, η Manhart αναβάθμισε αρκετά τον twin-turbo V8 ώστε σε συνδυασμό με το απείραχτο ηλεκτρικό μοτέρ να αποδίδει από 727 που είναι οι εργοστασιακοί, 800 ίππους!

Οι αισθητικές ενισχύσεις αποτελούν μία εναλλακτική στο εργοστασιακό πακέτο BMW M Carbon, με τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο να έχει επανασχεδιάσει το μπροστά splitter, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα μαρσπιέ και τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον δυναμισμό που προσδίδει ο διαχύτης.

Φυσικά, η πίσω αεροτομή είναι μεγαλύτερη από ότι στο εργοστασιακό, ενώ προαιρετικά υπάρχει και καπό από carbon.



Το σύνολο κινείται χάρη σε τροχούς Concave One της Manhart όπου η απόχρωση μαύρου ματ με χρυσές λεπτομέρειες είναι μία μόνο από τις επιλογές. Παρόμοια είναι τα χρώματα στο υπόλοιπο αμάξωμα, δημιουργώντας ένα επιθετικό και αρμονικό οπτικά σύνολο.

Ο βελτιωτικός οίκος δε γνωστοποίησε λεπτομέρειες περί αναβαθμίσεων στην ανάρτηση, ωστόσο ενημέρωσε πως θα υπάρχουν επιλογές για τον πελάτη, ώστε η M5 να χαμηλώσει. Τέλος, διατίθεται και σετ αποστάτες που ευθυγραμμίζουν τους τροχούς με τα φαρδύτερα φτερά.

Οι τιμές του MH5 800E δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως οι τροχοί Concave One μαζί με τα λάστιχα κοστίζουν κάπου μεταξύ 3.870 και 7.200 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-28 22:00:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button