Showbiz

Η νέα ταινία του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο έχει πρωταγωνιστή «έκπληξη» – Κατενθουσιασμένο το κοινό

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο γυρνάει αυτή την περίοδο τη νέα του ταινία με τίτλο Frankenstein. Το κοινό είναι ήδη κατενθουσιασμένο από την πρώτη κιόλας ματιά  με το κοινό να ενθουσιάζεται από την πρώτη ματιά με τον Όσκαρ Άιζακ στον πρωταγωνιστικό ρόλο του διάσημου επιστήμονα Βίκτορ Φράνκενστάιν.

Η επιτυχία ταινιών, όπως το The Invisible Man του Leigh Whannell, δείχνει ότι το κοινό συνεχίζει να αγαπά τις κλασικές ταινίες τρόμου, ακόμα και χωρίς την ανάγκη για ένα κοινό σύμπαν.

https://www.instagram.com/p/DADbOGpoG0l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καστ έχει τους Mia Goth, Christoph Waltz και Ralph Ineson να αναλαμβάνουν σημαντικούς ρόλους.

Ο Άιζακ θα ενσαρκώσει τον φιλόδοξο ερευνητή, ο οποίος στην προσπάθειά του να δημιουργήσει ζωή, καταλήγει να δημιουργεί ένα τέρας, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για μια νέα, συναρπαστική εκδοχή του κλασικού μύθου.

Παρά την ακύρωση του Dark Universe της Universal μετά την απογοητευτική αποδοχή του The Mummy με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, αυτό δεν σημαίνει ότι τα εμβληματικά κλασικά τέρατα έχουν εξαφανιστεί.

Το Frankenstein δεν θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά θα κυκλοφορήσει απευθείας στο Netflix, όπως συνέβη και με το Pinocchio του ντελ Τόρο. Μετά από χρόνια προσπαθειών, ο ντελ Τόρο βλέπει επιτέλους το όραμά του για αυτή την ιστορία να γίνεται πραγματικότητα.

Με πληροφορίες από: Frankenstein set photos show Oscar Isaac in costume for Guillermo del Toro’s new Netflix horror adaptation




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 17:38:00

Back to top button