Πολιτική

Η Νάντια Γιαννακοπούλου ψήφισε μαζί με την κόρη της στο Περιστέρι: «Είναι το γούρι μου»

Συνοδευόμενη από την κόρη της, η Νάντια Γιαννακοπούλου βρέθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί της Κυριακής (06.10.2024) στο Περιστέρι και οι δύο τους έριξαν τις ψήφους τους για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καθώς και η κόρη της, Κατερίνα ψήφισαν μαζί. Η Νάντια Γιαννακοπούλου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου, επί της Παναγή Τσαλδάρη έστειλε το δικό της μήνυμα στους φίλους του κόμματος.

«Οι πολίτες πρέπει να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους και να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά και το βλέμμα στο μέλλον ώστε η χώρα στις 14 Οκτωβρίου να έχει ισχυρή αντιπολίτευση. Σήμερα θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία. Καλώ τους πολίτες να σπεύσουν στα εκλογικά κέντρα και να σπάσουν τους μηχανισμούς, να γυρίσουν την πλάτη στα συστήματα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η κόρη μου ψήφισε για πρώτη φορά στις εσωκομματικές διαδικασίες. Είναι το γούρι μου. Καλώ τους 16αρηδες να να ψηφίσουν. Ναι, μπορούν να συμμετέχουν και πρέπει τα νέα παιδιά να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους γιατί πάντα ήταν νεανικό κίνημα».

Οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να κλείσουν στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής.

To άρθρο Η Νάντια Γιαννακοπούλου ψήφισε μαζί με την κόρη της στο Περιστέρι: «Είναι το γούρι μου» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-06 11:00:18

Back to top button