Πολιτική

Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο site σήμερα.gr: «Ο Ανδρουλάκης έπαιρνε αποφάσεις παρέα με τους φίλους του»

Το όραμά της για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ ανέλυσε στο site σήμερα.gr, η Νάντια Γιαννακοπούλου, στην πρώτη της συνέντευξη μετά το debate των υποψήφιων προέδρων.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου επεσήμανε ότι δεν μετάνιωσε για την επιλογή της να θέσει πρώτη θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τονίζοντας ότι ο εκλογικός στόχος για το κόμμα δεν μπορεί να είναι πλέον χαμηλός. «Δεν μπορούμε να συμβιβαστούμε με τα χαμηλά ταβάνια ή να περιμένουμε πότε θα διαλυθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε. Όπως ανέφερε, πιστεύει ότι εκείνη μπορεί να ασκήσει σοβαρή, αυστηρή και σκληρή αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γι’ αυτό ζητά την ψήφο των πολιτών. «Θέλω να ξανακάνω το ΠΑΣΟΚ να πιάνει τον παλμό της κοινωνίας», ανέφερε.

«Ο Ανδρουλάκης πήρε κρίσιμες αποφάσεις παρέα με τους κολλητούς του»

Η Νάντια Γιαννακοπούλου αναφέρθηκε και στην αντιπαράθεση που είχε με τον Νίκο Ανδρουλάκη κατά τη διάρκεια του debate. «Έχουμε κάνει αγώνες με τον Νίκο, τον σέβομαι και τον τιμώ. Σε ποιον θα κάνω όμως πολιτική κριτική; Αυτός δεν είναι αρχηγός του κόμματος;», είπε. Μάλιστα, έριξε τα βέλη της κατηγορώντας τον για αποφάσεις που ελήφθησαν χωρίς προσφυγή στα κομματικά όργανα. «Τις κρίσιμες αποφάσεις τις πήρε μόνος του, μαζί με τους κολλητούς του», ανέφερε.

«Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι πρώτο στις επόμενες εκλογές»

Στη συνέντευξή της στο site σήμερα.gr και στον Ιάσονα Τσόλη, η Νάντια Γιαννακοπούλου απέρριψε κατηγορηματικά τα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με άλλα κόμματα, τονίζοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά στην κάλπη, αν αλλάξει σελίδα στην ηγεσία του. «Με νέα αρχή το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα και να κυβερνήσει μόνο του», είπε. «Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε πατερίτσα του Κυριάκου Μητσοτάκη», ανέφερε.

Δείτε τη συνέντευξη της Νάντιας Γιαννακοπούλου στο site σήμερα.gr

«Ερμητικά κλειστή η πόρτα σε όσους έφυγαν για να γίνουν υπουργοί»

Μιλώντας για το ενδεχόμενο να προσεγγιστούν στελέχη που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, η Νάντια Γιαννακοπούλου ανέφερε ότι το κάλεσμα απευθύνεται στους πολίτες που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και απήχαν από τις εκλογές και «όχι σε όσους πλήγωσαν το κόμμα». «Αυτοί που πήραν υπουργεία από το ΠΑΣΟΚ, έφυγαν την πιο κρίσιμη ώρα από το ΠΑΣΟΚ, για να πάνε να πάρουν υπουργεία είτε στον ΣΥΡΙΖΑ, είτε στη Νέα Δημοκρατία, για αυτούς η πόρτα πρέπει να είναι ερμητικά κλειστή», τόνισε, κάνοντας λόγο για πολιτικό τοιχοδιωκτισμό.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν άνοιξε τα χαρτιά της για τη στάση που θα κρατήσει μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών, αν η ίδια δεν καταφέρει να περάσει στον δεύτερο γύρο. «Γι’ αυτό θα με ρωτήσετε στις 7 Οκτώβρη», ανέφερε αφήνοντας ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο.

«Μαμά προχώρα»

«Έχω κάνει θυσίες για να κρατήσω όρθιο το ΠΑΣΟΚ», είπε σε άλλο σημείο της συζήτησης, ενώ αναφέρθηκε και στη στήριξη που έχει από την οικογένειά της και τον σύζυγό της, τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. «Και ο Μάξιμος και η αδερφή μου είναι μαζί μου σε όλες τις περιοδείες. Πριν πάρω την απόφαση να θέσω υποψηφιότητα, κάναμε οικογενειακό συμβούλιο», είπε.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν αναφέρθηκε στα λόγια της μικρής της κόρης. «Μαμά, εσύ μας λες να κυνηγάμε τα όνειρά μας, προχώρα. Μετά με έκανε μια μεγάλη αγκαλιά», είπε.

To άρθρο Η Νάντια Γιαννακοπούλου στο site σήμερα.gr: «Ο Ανδρουλάκης έπαιρνε αποφάσεις παρέα με τους φίλους του» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-25 18:13:31

Back to top button