Αθλητικά

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Bernabeu» και έμεινε μόνη 1η στην La Liga

Η Μπαρτσελόνα ισοπέδωσε την Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 στο «Bernabeu» με τους Καταλανούς να παίρνουν το ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής για την La Liga. Στο +6 οι Καταλανοί που παρέμειναν στην 1η θέση του πρωταθλήματος.

Σε πάρτι μετέτρεψε το ντέρμπι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης η Μπαρτσελόνα. Το σύνολο του Χανς Φλικ παρέλασε με 4-0 από το «Bernabeu» υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη τους φετινή ήττα για όλες τις διοργανώσεις.

Ο Λεβαντόφσκι με 2 γκολ στο 54΄και 56΄ «άνοιξε» το δρόμο για τον θρίαμβο της Μπάρτσα, με τον Λαμίν Γιαμάλ στο 77΄και τον Ραφίνια στο 84΄να πετυχαίνουν τα άλλα 2 γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Μπορεί το πρώτο μέρος να ήταν ισορροπημένο, ωστόσο στην επανάληψη τα πράγματα δεν ήταν τα ίδια, καθώς η Μπαρτσελόνα μετέτρεψε το παιχνίδι σε προπόνηση. 

Οι «μπλαουγκράνα» με αντεπιθέσεις – φωτιά χτύπησαν την Ρεάλ, η οποία δεν μπόρεσε να περιορίσει τους επιθετικούς των Καταλανών.

Μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγαλύτερο, ωστόσο ο Λεβαντόσκι σε 2 περιπτώσεις δεν κατάφερε να κάνει γκολ τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

 

To άρθρο Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε 4-0 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Bernabeu» και έμεινε μόνη 1η στην La Liga δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-26 23:53:00

Back to top button