Showbiz

Η Μαρίνα Σάττι απαντά για τη δεύτερη πρόβα στη Eurovision: “Δεν ήξερα τι… |


Live στο Instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, στο οποίο έλυσε μερικές απορίες του κοινού για τη δεύτερη πρόβα της στη Eurovision.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, που φέτος εκπροσωπεί την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της δεύτερης πρόβας της, η ίδια και οι συνεργάτες της άκουγαν κανονικά το αποτέλεσμα που έβγαζαν ενώ τραγουδούσαν, ενώ τόνισε ότι έγινε αναφορά για τον τρόπο που ακούγονται στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Συγκεκριμένα είπε ότι “Εμείς στη δεύτερη πρόβα ακούγαμε πολύ καλά. Αυτό που ακούστηκε ήταν για το κοινό. Δεν ήξερα τι ακούστηκε μέχρι να δω το βίντεο. Το αναφέραμε πάντως”.

Σε άλλο σημείο του live βίντεο που πραγματοποίησε, η Μαρίνα Σάττι υπογράμμισε ότι το απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, δεν ήταν αυτό που θα επέλεγε η ίδια καθώς δε δείχνει τη δυναμική του τραγουδιού και της σκηνικής παρουσίας που έχουν ετοιμάσει. “Ήταν λάθος, δεν ήθελα να βγάλουμε αυτό το σημείο! Το μέρος που δόθηκε δεν ήταν αντιπροσωπευτικό. Τους είπα ότι δεν έπρεπε να το βγάλουν, ήταν το πιο ήρεμο μέρος” σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, η Μαρίννα Σάττι μαζί με την ομάδας της ερμήνευσαν ζωντανά το “Ζάρι” σημειώνοντας παράλληλα και κάποια στοιχεία της χορογραφίας τους, όπως τη στιγμή που θα φανερώσουν τα μαντίλια και θα χορέψουν με αυτά, απαντώντας σε φαν της που τη ρώτησε για ποιό λόγο δεν ερμήνευσε το τραγούδι με αυτόν τον τρόπο στην πρόβα, με την εκπρόσωπο της Ελλάδας να τονίζει πως έτσι το ερμήνευσε.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας




Δημοσιεύτηκε ! 2024-05-04 07:00:00

Back to top button