Γυναίκα

Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – Η αναφορά στην Άννα Φόνσου

Η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου ανέφερε πως της έγινε έξωση από το Σπίτι του Ηθοποιού. Όπως είπε, η Άννα Φόνσου γνωρίζει, ότι η ίδια δεν έχει πού να μείνει.

Σε απόγνωση δηλώνει η ηθοποιός Μαρίνα Νικολαΐδου, καθώς όπως λέει, δεν έχει πού να μείνει, μετά την έξωση που της έγινε από το «Σπίτι του Ηθοποιού». Η Άννα Φόνσου είναι ενήμερη για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, τόνισε η ίδια. Όπως είπε μάλιστα στην Κατερίνα Καινούργιου, όλα ξεκίνησαν το 2020, όταν λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστη της δόθηκε ένα εξώδικο προκειμένου να φύγει από τη δομή. Δυο χρόνια αργότερα έγινε ένα δικαστήριο, το οποίο η ηθοποιός κέρδισε, όπως ανέφερε.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου, μάλιστα, είπε πως βρισκόταν πάντα δίπλα στην Άννα Φόνσου και τη βοηθούσε σε οτιδήποτε εκείνη χρειαζόταν. Κάποια στιγμή οι δυο γυναίκες ήρθαν σε ρήξη λόγω μιας γάτας που φρόντιζε εκείνη, ενώ αργότερα η Άννα Φόνσου της ζήτησε να παραιτηθεί από τις αρμοδιότητες που έχει αναλάβει και να αποχωρήσει από το Σπίτι του Ηθοποιού.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, η Μαρίνα Νικολαΐδου έχει αποχωρήσει από το «Σπίτι του Ηθοποιού» και φιλοξενείται σε φίλους της. «Μου ήρθε και φέτος ένα εξώδικο, ενώ πήγαιναν καλά τα πράγματα. Επειδή δεν αγαπάει εκείνη τα ζώα και πολλές φορές φιλοξενούμε κάποιες αδέσποτες γάτες από τον πεζόδρομο, μου είπε να φύγει η γάτα και να φύγω κι εγώ. Μου ζήτησε και να παραιτηθώ», συμπλήρωσε.

«Η Άννα Φόνσου ξέρει ότι δεν έχω πού να μείνω. Το περιβάλλον της είναι τελείως αρνητικό, της αρέσει να έχει μία αυλή. Υπάρχουν ηθοποιοί στο «Σπίτι του Ηθοποιού» που μένουν περισσότερα χρόνια εκεί από εμένα, δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα», επισημαίνει η Μαρίνα Νικολαΐδου.

Η εκπομπή επικοινώνησε με τον φιλοξενούμενο της δομής, Πάντη Κούση. «Η Μαρίνα Νικολαΐδου έμεινε περισσότερα χρόνια από αυτά που λέει το καταστατικό, δημιουργεί πάρα πολλά προβλήματα, βρίζει την κυρία Φόνσου, το Σπίτι του ηθοποιού που υποτίθεται τη φιλοξενεί. Τις δουλειές τις κάνει, γιατί θέλει, δεν την υποχρεώνει κανείς. Έπαιρνε φαγητά και τα έκρυβε, έκρυβε κάποια ρούχα. Να μην πω τη λέξη έκλεβε, έχουν χαθεί πάρα πολλά ρούχα…

Έλεγε πολλά ψέματα. Έλεγε ότι δεν έχει κάπου να μείνει. Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι έχει δικό της σπίτι στο Κιλκίς, έχει μια κόρη πάνω από 40 χρονών που την παράτησε όταν ήταν μικρή, αυτά γιατί δε τα λέει;…» είπε ο Πάντης Κούσης.

Η Μαρίνα Νικολαΐδου αρνήθηκε κάθε κατηγορία του Πάντη Κούση ενώ δε θέλησε να πει το παραμικρό για την κόρη της, η οποία, όπως είπε, δεν ξέρει που βρίσκεται καθώς δεν έχουν επαφή.

To άρθρο Η Μαρίνα Νικολαΐδου καταγγέλλει έξωση από το «Σπίτι του Ηθοποιού» – Η αναφορά στην Άννα Φόνσου δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-22 11:42:00

Back to top button