Κόσμος

Η μαμά Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι θα αφαιρέσει τις ωοθήκες της

Η Κρις Τζένερ είναι παγκοσμίως γνωστή ως μητέρα της οικογένειας Καρντάσιαν και σταρ του ομώνυμου ριάλιτι που ασχολείται με τη ζωή τους. Η 68χρονη μίλησε με συγκίνηση στις κόρες της για την ανάγκη να αφαιρέσει τις ωοθήκες της, όπως αναφέρει το BBC.

Σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians», η Τζένερ αποκάλυψε ότι πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση, καθότι οι εξετάσεις της έδειξαν στις ωοθήκες της μια κύστη και έναν όγκο. Ενώ βρισκόταν σε διακοπές, στο Ασπεν του Κολοράντο, με τον σύντροφό της Κόρεϊ Γκαμπλ, η Τζένερ ανακοίνωσε τα νέα στις κόρες της, Κλόι, Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

«Ηθελα να σας ανακοινώσω κάτι που δεν σας έχω πει ακόμη. Εκανα ένα υπερηχογράφημα», είπε. «Και βρήκαν μια κύστη και έναν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου. Πήγα λοιπόν στον γιατρό και μου είπε ότι πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου. Και είμαι πολύ συγκινημένη, αυτές οι ωοθήκες δημιούργησαν εσάς».

«Είναι επίσης σημάδι ότι γερνάς», πρόσθεσε. «Είναι ένα σημάδι ότι τελειώνει αυτό το κομμάτι της ζωής σου. Είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που μόλις έκλεισε».

Η Τζένερ έχει έξι παιδιά. Την Κιμ, την Κλόι, την Κόρτνεϊ και τον Ρομπ Καρντάσιαν από τον γάμο της με τον εκλιπόντα Ρόμπερτ Καρντάσιαν. Την Κένταλ και την Κάιλι Τζένερ, από τον γάμο της με την Κέιτλιν Τζένερ, η οποία υπήρξε στο παρελθόν άντρας, ο Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Μπρους Τζένερ.

Η Κρις Τζένερ πρόσθεσε ότι το μεγαλύτερο επίτευγμά της στη ζωή είναι η ανατροφή της οικογένειάς της. «Οι άνθρωποι με ρωτούν συχνά ποια είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ και εγώ πάντα απαντώ “ο ρόλος της μαμάς”», είπε. «Η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου ήταν ότι μπόρεσα να γεννήσω έξι όμορφα παιδιά».

Μιλώντας στην κάμερα, η Κιμ Καρντάσιαν ήταν πολύ συγκινημένη, επειδή η μητέρα της στενοχωρήθηκε. «Το να κάνεις μια χειρουργική επέμβαση και να αφαιρέσεις τις ωοθήκες σου είναι πολύ μεγάλη υπόθεση», είπε.

«Αισθάνομαι πολύ λυπημένη για αυτήν. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο φοβισμένη θα ένιωθα αν περνούσα κάτι τέτοιο». Η Κόρτνεϊ συμφώνησε, λέγοντας ότι «θα ένιωθε μεγάλη στενοχώρια» στη θέση της μητέρας της. «Είναι σαν να χάνεις τη γυναικεία σου δύναμη», πρόσθεσε.

Η Κένταλ είπε: «Καταλαβαίνω ότι είναι λυπηρό γιατί οι ωοθήκες της έχουν φέρει όλα τα παιδιά της στον κόσμο. Αλλά την ίδια στιγμή, σε τι θα τις χρησιμοποιεί πια; Αν δυνητικά σε βλάπτουν, ας τις βγάλεις».

. . .




Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-05 18:55:06

Back to top button