Γυναίκα

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους – Το πάρτι, οι καλεσμένοι και η μπομπονιέρα

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης το απόγευμα της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου βάφτισαν τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς, συνεργάτες και λίγους καλούς τους φίλους.

Η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύζυγός της, που υποδέχτηκαν το αγοράκι τους τον περασμένο Φεβρουάριο, και χθες πραγματοποιήθηκε η βάπτισή του στην ίδια εκκλησία που είχε γίνει και η βάφτιση του μεγαλύτερου γιου τους Βύρωνα, στη Βάρη. Όπως έχει αποκαλύψει η Κατερίνα Στικούδη, ο γιος της πήρε το όνομα «Νικόλας» από τον πατέρα της, ενώ νονά του μικρού έγινε η καλή της φίλη, Ελένη.

Το ζευγάρι επέλεξε να κρατήσει και αυτή τη βάπτιση, όπως και του μεγαλύτερου γιου τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ο Dj Stephan δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπο από το μυστήριο κι έτσι πρόδωσε το ευτυχές γεγονός.

Ο international manager Jim Varousis

Νονά του μικρού Νικόλα ήταν η καλή φίλη της Κατερίνας, Ελένη, ενώ μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο μάνατζερ της δισκογραφικής εταιρείας Minos, Jim Varounis τη μπομπονιέρα κοσμούσε ένα καραβάκι με μια άγκυρα, ενώ πάνω ήταν γραμμένο το όνομα του μικρού και η ημερομηνία του μυστηρίου.

Σε άλλη φωτογραφία που ανέβηκε στα social media βλέπουμε την Κατερίνα Στικούδη να ποζάρει μαζί με τις φίλες της και όπως θα δεις ήταν όλες ντυμένες στα μπλε.

Στο παρακάτω βίντεο η Κατερίνα Στικούδη ποζάρει μπροστά από τα μπλε μπαλόνια με την νονά του δεύτερου γιου της.




Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-07 08:25:19

Back to top button