Auto

Η… κέτσαπ της Volskwagen κάνει θραύση

Η Volkswagen προσέφερε πρόσφατα για πρώτη φορά τη διάσημη κέτσαπ Gewürz στις Ηνωμένες Πολιτείες, δίνοντας στους οπαδούς της την ευκαιρία να διεκδικήσουν δωρεάν μπουκάλια μέσω της ιστοσελίδας DriverGear.

Δυστυχώς, όλα τα μπουκάλια εξαντλήθηκαν γρήγορα, αφήνοντας πολλούς λάτρεις που δεν ήταν αρκετά γρήγοροι χωρίς μια γεύση από αυτό το μοναδικό καρύκευμα.

Η κέτσαπ Gewürz αναπτύχθηκε για πρώτη φορά το 1996 για να συμπληρώσει το δημοφιλές λουκάνικο Currywurst της Volkswagen, το οποίο αποτελεί βασικό προϊόν της μάρκας με εκατομμύριια πωλήσεις από το 1973.

Γνωστή για τη μοναδική πικάντικη γεύση της, η κέτσαπ σερβίρεται συχνά με το λουκάνικο, το οποίο κόβεται σε κομμάτια σε μέγεθος μπουκιάς και ολοκληρώνεται με τη σάλτσα.

Αυτό το καρύκευμα έχει γίνει ένα εμβληματικό μέρος της ιστορίας της Volkswagen, μαζί με τα αυτοκίνητά της και άλλα λιγότερο γνωστά προϊόντα, όπως τα διάσημα λουκάνικα της.

Η Volkswagen αποφάσισε να προσφέρει την κέτσαπ Gewürz ως μέρος των εορτασμών για την 75η επέτειο στις ΗΠΑ, όπου οι οπαδοί μπορούσαν να πάρουν ένα δωρεάν μπουκάλι ως ειδική λιχουδιά.

Το δώρο υπογράμμισε πώς η εταιρεία αγκαλιάζει τις ιδιόμορφες πτυχές της μάρκας της, όπως τα προϊόντα διατροφής της, τα οποία έχουν αναπτύξει πιστούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο με την πάροδο των ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-24 17:45:07

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button