Showbiz

Η ιστορία που συγκλόνισε το Χόλιγουντ | Η σεναριογράφος της Grey’s Anatomy… |


Η σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς “Grey’s Anatomy”, Ελίζαμπεθ Φιντς, είχε καταφέρει να εξαπατήσει το Χόλιγουντ για περίπου μια δεκαετία, προσποιούμενη ότι έπασχε από καρκίνο στα οστά.

Η Ανατομία ενός σκανδάλου

Ένα νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο “Anatomy of Lies” που κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου αποκαλύπτει ακόμα περισσότερα από τη σοκαριστική ιστορία που έγινε γνωστή το 2022, με νέα στοιχεία, συνεντεύξεις και μαρτυρίες από ανθρώπους που γνώριζαν τη Φιντς.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Φιντς προσελήφθη στο Grey’s Anatomy το 2014, ισχυριζόμενη ότι βρισκόταν υπό εξαντλητική θεραπεία για καρκίνο. Πριν από αυτό, ήταν γνωστή για τα άρθρα της σε δημοφιλή περιοδικά όπως το Elle και την Vogue, όπου είχε μιλήσει για την μάχη της με το χονδροσάρκωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου των οστών. Η ομάδα του Grey’s Anatomy την καλωσόρισε με ενθουσιασμό, πιστεύοντας ότι η ιστορία της θα προσέδιδε μεγαλύτερη ιατρική ακρίβεια και συγκίνηση στη σειρά.

Οι ιστορίες μάλιστα που είχε πει στους παραγωγούς και σε συνεντεύξεις της, είχαν αποτελέσει έμπνευση για επεισόδια της επιτυχημένης σειράς. Είχε καταφέρει λοιπόν με τη συγκινητική της ιστορία, όχι μόνο να κερδίσει υποστήριξη και σεβασμό, αλλά να εδραιώσει και τη θέση της στην ομάδα σεναριογράφων του Grey’s Anatomy, αποκτώντας κύρος στον τηλεοπτικό χώρο.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-18 14:39:00

Back to top button