Showbiz

Η ιδιαίτερη τοποθέτηση του Σπύρου Μπιμπίλα on air: “Ας με βρίσει κάθε gay… |


Καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στο πλατό της εκπομπής “Buongiorno” βρέθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Με αφορμή την κριτική που δέχτηκε ο Μάρκος Σεφερλής για τη σάτιρα που άσκησε στα non binary άτομα, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε τη δική του άποψη.

Να σας πω κάτι; Ο Nemo, το Nemo;Έχω χάσει τον λογαριασμό. Εγώ δεν θέλω να λέω “το” , ειλικρινά, δεν μου αρέσει εμένα το “το” και το λέω κι ας με βρίσει κάθε gay οργάνωση, έχει δικαίωμα. Δεν μου αρέσει, τι είναι αυτό το ενδιάμεσο; Δεν υπάρχουν ενδιάμεσα κατά την άποψή μου, κατά τη δική μου άποψη. Υπάρχουν οι άντρες που τους αρέσουν οι άντρες, υπάρχουν άντρες που τους αρέσει να ντύνονται γυναίκες, υπάρχουν άντρες και γυναίκες που αλλάζουν το φύλο τους. Αλλά, αυτό το “το”, τι προσδιορίζει; Αντικείμενο; Σε κάποιες γλώσσες δεν υπάρχει ουδέτερο” είπε.

Και πρόσθεσε: “Το δέχομαι το “το”, εγώ δεν θέλω να το χρησιμοποιώ. Προχθές ας πούμε στην παρουσίαση του προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου παραξενεύτηκα που βγήκε μία από τις πολύ ευγενικές ηθοποιούς και είπε “καλωσορίζουμε όλους, όλες και όλα”. Γύριζα να δω ποια είναι αυτά τα όλα, δεν καταλάβαινα. Μπορεί να είμαι λάθος, η δική μου όμως θέση είναι ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το “το”, τι να κάνουμε; Αυτό το/ο Nemo αν δεν φορούσε φούστα πιστεύετε ότι θα είχε βγει πρώτος; Ή θα ήταν ο υπέροχος Γάλλος πρώτος στη Eurovision; Το ότι έβαλε φούστα το/ο Nemo δείχνει ότι ήθελε να εντυπωσιάσει περισσότερο“.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέληξε λέγοντας: “Τα σέβομαι όλα. Το κρίνω όπως κρίνουμε όλοι. Δεν έχω δικαίωμα να κρίνω και να λέω ότι με παραξενεύει το “το”; Είναι κάτι που με παραξενεύει τα τελευταία χρόνια. Με ενδιαφέρει τι κάνουν οι “τρίτοι” γιατί κάνω παρέα με πάρα πολλούς ανθρώπους. Έχω και πολύ κοντινό άτομο που θέλει να προσδιορίζεται ως “το” αλλά παρόλα αυτά δεν αισθάνομαι καλά. Είμαι στη διαδικασία της σκέψης“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-20 14:26:00

Back to top button