Showbiz

Η Ζήνα Κουτσελίνη απαγόρευσε στους δημοσιογράφους να της κάνουν ερώτηση για τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα

Αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για τον Απόστολο Λύτρα, μετά την είδηση ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του.

Να θυμίσουμε η Ζήνα Κουτσελίνη είπε χαρακτηριστικά πως «η καριέρα του Απόστολου Λύτρα πλήττεται από το περιστατικό», προκαλώντας το θυμό του δημοσιογράφου της εκπομπής της, Δημήτρη Μαρέδη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, λίγες ώρες μετά από αυτό το ξέσπασμα, και αφού το διαδίκτυο έχει γεμίσει με μηνύματα και σχόλια που την κατηγορούν ότι προσπαθεί να «ξεπλύνει» τον ποινικολόγο, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ωστόσο κανένας δημοσιογράφος δεν τη ρώτησε για τις δηλώσεις της για τον ποινικολόγο αλλά ούτε και για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση σε αρκετό κόσμο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα το πρωί της Τρίτης 18/6 μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε πως πριν ξεκινήσουν οι δηλώσεις, η ίδια η Ζήνα Κουτσελίνη ζήτησε από τους δημοσιογράφους να μη της γίνει καμία σχετική ερώτηση.

«Να πω κάτι. Επειδή οι δημοσιογράφοι δεν είμαστε από άλλο πλανήτη, εννοείται ότι τα παιδιά ήθελαν να τη ρωτήσουν για συγκεκριμένη τοποθέτηση που είχε χθες για την υπόθεση του κυρίου Λύτρα. Φαντάζομαι όλοι έχετε διαβάσει τις αντιδράσεις, οι οποίες είναι απόλυτα δικαιολογημένες. Ζήτησε να μην ερωτηθεί τίποτα για τη συγκεκριμένη τοποθέτηση… Δε μας ενδιαφέρει αν έχει σκοπό να τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή της… Εγώ πραγματικά, βλέποντάς το χθες στα site ανατρίχιασα, μου σηκώθηκε η τρίχα.

Από εκεί και έπειτα, επειδή κατηγορούμε κατά καιρούς τους δημοσιογράφους ότι καλύπτουν πράγματα, σε καμία περίπτωση δε θα έκαναν κάτι τέτοιο» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

 


Δημοσιεύτηκε ! 2024-06-18 12:40:17

Back to top button