Showbiz

Η επιστροφή της Φραν Ντρέσερ στη μεγάλη οθόνη μετά τη λήξη της απεργίας στο Χόλιγουντ

Στο καστ της ταινίας «Marty Supreme» εντάχθηκε η πρόεδρος του σωματείου ηθοποιών «SAG-AFTRA» και γνωστή για τον ρόλο της ως «Νταντά» Φραν Ντρέσερ.

Η ταινία του Τζος Σαφντί είναι εμπνευσμένη από τον θρυλικό πρωταθλητή του πινγκ πονγκ Μάρτι Ράισμαν τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Τιμοτέ Σαλαμέ.

Η Φραν Ντρέσερ θα υποδυθεί τη μητέρα του Γαλλοα-Αμερικανού σταρ.

Στο πλευρό τους η Γουίνεθ Πάλτροου, ο ράπερ Τάιλερ, the Creator στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο και οι Οντίσα Έι Ζάιον, Πεν Ζιλέτ, Κέβιν Ο’ Λίρι και Έιμπελ Φεράρα.

Το σενάριο υπογράφουν ο σκηνοθέτης και ο Ρόναλντ Μπρόνστεϊν οι οποίοι θα μοιραστούν επίσης την παραγωγή μαζί με τους Έλι Μπους και Άντονι Καταγάς. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Μανχάταν και ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Σαλαμέ με εμφάνιση που παραπέμπει στη δεκαετία του ’50 για τις ανάγκες του ρόλου.

Η συμμετοχή της στο «Marty Supreme» είναι ο πρώτος ρόλος της μετά τη λήξη της ιστορικής απεργίας, διάρκειας 118 ημερών και κατάφερε να πετύχει μια σημαντική συμφωνία σχετικά με τις οικονομικές απολαβές των ηθοποιών και στην προστασία τους κατά της χρήσης της Τεχνητής Νοημοσύνης από τα στούντιο.

Μάλιστα, εκτός από την ταινία αυτή, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο σίκουελ του «Spinal Tap».




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 12:17:53

Back to top button