Auto

Η επική τούμπα μηχανικού της Ferrari που έγινε viral (+video)

Η δουλειά των μηχανικών της Formula 1 είναι άκρως απαιτητική σε πολλά επίπεδα, με τις υποχρεώσεις τους να εκτείνονται σε πολλά παραπάνω από το σετάρισμα του μονοθεσίου και τα ελαστικά.

Μία από τις εργασίες που διεκπεραιώνουν είναι η απελευθέρωση του μονοθεσίου από το γκαράζ. Και με αυτόν τον όρο, εννοούμε το χαρακτηριστικό σήμα που κάνει ο μηχανικός με το χέρι όταν έχει ελέγξει ότι το pit lane έχει χώρο, δίνοντας το ελεύθερο στον οδηγό να βγει από το γκαράζ.

Ένας εξ αυτών των μηχανικών της Ferrari, λοιπόν, είχε μία μάλλον… άτυχη και άβολη στιγμή κατά τη διάρκεια του FP3. Διότι καθώς έκανε βήματα πίσω με λίγη παραπάνω ορμή, έπεσε κάνοντας ανάποδη… κωλοτούμπα!

Ωστόσο, σηκώθηκε αμέσως και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, σαν να γνωρίζει από πολεμικές τέχνες εδάφους. Σε κάθε περίπτωση, προκάλεσε μία ευχάριστη στιγμή γέλιου, με τη σκηνή του τώρα να κυκλοφορεί παντού στα social media που ασχολούνται με τη F1.

Μάλιστα, γνωστοποιήθηκε και το όνομά του, που είναι Αλεσάντρο. Ο οποίος από τη στιγμή που δεν τραυματίστηκε, η στιγμή αυτή θα μπει εύκολα στα πιο αστεία highlights της φετινής σεζόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-27 12:45:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button