Showbiz

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκαθαρίζει γιατί δεν πήγε στην απονομή του Κωνσταντίνου… |



Η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Ριζόπουλο για το Κσμοράδιο 95,1.

Η διάσημη τραγουδίστρια ρωτήθηκε αρχικά για το κεφάλαιο “Eurovsion” εξηγώντας ότι δεν σκοπεύει -για την ώρα- να διαγωνιστεί ξανά.

Η Εurovision είναι κάτι πολύ αγχωτικό για τα παιδιά που διαγωνίζονται. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε φτιαγμένοι για να διαγωνιζόμαστε, αλλά για να κάνουμε κάτι από την ψυχή μας. Όταν μπαίνει μέσα μας αυτό το άγχος, είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο… Δε ξέρω αν έχω κάτι καλύτερο να δώσω για να ξαναπάω στη Eurovision, αλλά ποτέ δε λέω ποτέ” δήλωσε.

Σε άλλο σημείο, η ίδια μίλησε για τον γιο της, περιγράφοντάς τον ως ένα ζωηρό παιδί: “Ήρεμη στην καθημερινότητα με ένα παιδί 16 μηνών δεν είμαι! Ο Ερμής με τρέχει, δε κοιμάμαι. Έχει αποφασίσει νομίζω να με φτάνει στα όρια. Αλλά, μαθαίνω και μεγαλώνω μαζί του. Ζω μαζί του τα πιο ωραία, έντονα και αληθινά συναισθήματα. Είναι ένα παιδί που έχει πολλή ενέργεια, έχει φοβερή αντίληψη, το βράδυ μας γλεντάει με τον μπαμπά του όποτε θέλει κοιμάται, όποτε θέλει ξυπνάει, αλλά χαίρομαι που έχει ένα παιδί με ενέργεια που θέλει να ανακαλύψει τον κόσμο“.

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, ένα μικρό ατύχημα που της προκάλεσε ο γιος της ήταν η αιτία ώστε να απουσιάσει από τη διαμαντένια απονομή του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκαθαρίζει γιατί δεν πήγε στην απονομή του Κωνσταντίνου Αργυρού - εικόνα 2

Μεγαλώνω μαζί με τον γιο μου, μαθαίνω πράγματα άγνωστα που δεν ήξερα για μένα, το πόσο υπομονή μπορώ να έχω, το να με χτυπήσει κατά λάθος στο μάτι, το οποίο μου συνέβη πριν ένα μήνα. Ήμουν καλεσμένη κιόλας κάπου και δεν πήγα. Στου Κωνσταντίνου Αργυρού τον διαμαντένιο δίσκο. Μία μέρα πριν την απονομή με χτύπησε κατά λάθος ο γιος μου με το χέρι του, το μάτι μου έγινε τόσο. Ήταν φοβερή η στιγμή εκείνη, δεν αντέδρασα καθόλου, να αντιλαμβάνεσαι πώς μπορείς να διαχειριστείς μία κατάσταση τόσο σαν να μη συνέβη τίποτα, πριν από αυτό μπορεί να είχα πάθει και αμόκ. Έγινε και τον ευχαριστώ τον γιο μου, μαθαίνω πολλά πράγματα” είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε Επίσης

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκαθαρίζει γιατί δεν πήγε στην απονομή του Κωνσταντίνου Αργυρού - εικόνα 3


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-07-03 19:05:00

Back to top button