Ελλάδα

Η δυνατή σχέση του Μίμη Πλέσσα με την 26χρονη κόρη του Ελεάννα και οι οικογενειακές εμφανίσεις

Την τελευταία του πνοή μόλις λίγες μέρες πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής, άφησε σήμερα (05.10.2024) ο θρυλικός Μίμης Πλέσσας σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και κυρίως στους δικούς του ανθρώπους.

Ο 99χρονος μουσικός συνθέτης είχε παντρευτεί 2 φορές και είχε αποκτήσει 2 υπέροχα παιδιά, τα οποία λάτρευε και διατηρούσε εξαιρετικές σχέσεις μέχρι το τέλος. Ο Μίμης Πλέσσας από τον πρώτο του γάμο, απέκτησε τον γιο του, Αντώνη Πλέσσα ενώ από τον δεύτερο γάμο του με την Λουκίλλα Καρρέρ με την οποία έζησαν μαζί πάνω από 30 χρόνια, ενώ απέκτησαν την 26χρονη σήμερα κόρη τους Ελεάννα.

«Η κόρη μου είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να φανταστώ ότι έχω. Τη θαυμάζω πολύ», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στον Alpha.

Ήταν πάντα εκεί! Η 26χρονη Ελεάννα από τα παιδικά της χρόνια θαύμαζε τον πατέρα της μέσα από τις συναυλίες και τα μεγάλα αφιερώματα προς τιμήν του.

Λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του Μίμη Πλέσσα η Λουκίλα Καρρέρ σε συνέντευξή της στην Real Life είχε αναφερθεί στην αγάπη του συνθέτη και στην πίστη του για τις νέες γενιές, οι οποίες αποτελούσαν για εκείνον πηγή έμπνευσης.

«Ο Μίμης ήθελε νιάτα γύρω του. Αντλούσε και αντλεί από τους νέους. Ήθελε ο μέσος όρος ηλικίας να είναι προς τα κάτω, ακριβώς γιατί του άρεσαν οι φρέσκες ιδέες, οι φρέσκες ενορχηστρώσεις, η φρέσκια ματιά, η νεανική ματιά».

Τα ξημερώματα του Σαββάτου 5 Οκτωβρίου η Λουκίλα Καρρέρ ανακοίνωσε μέσα από τα social media τον θάνατο του αγαπημένου της, Μίμη Πλέσσα.

To άρθρο Η δυνατή σχέση του Μίμη Πλέσσα με την 26χρονη κόρη του Ελεάννα και οι οικογενειακές εμφανίσεις δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-10-05 10:37:26

Back to top button