Γυναίκα

Η Δανάη Παππά απαντά στις φήμες για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Τα πράγματα ξεφεύγουν»

Για πρώτη φορά μίλησε η Δανάη Παππά για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στον «Σασμό», Γιώργο Γεροντιδάκη.

Η Γνωστή ηθοποιός σχολίασε τα όσα γράφονται τις; τελευταίες μέρες αναφορικά με τον χωρισμό της από τον Λάμπρο 
Λάζαρη αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Η Δανάη Παππά δεν έδωσε λεπτομέρειες για τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή μιλώντας στο «Super Κατερίνα».

«Τι να πω, δεν ισχύει τίποτα και βάζω μία τελεία γιατί κάπου τα πράγματα ξεφεύγουν.  Μπορούν να γράψουν τα πάντα δεν με απασχολεί πολλά δεν τα έχω μάθει κιόλας», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Εγώ τελευταία τα μαθαίνω γιατί δεν κοιτάζω επίτηδες το κινητό μου, ειδικά όταν είμαι στα γυρίσματα. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή. Το ενδεχόμενο ότι βρήκα νέο έρωτα δεν ισχύει. Για τον Γιώργο δεν έχω να πω τίποτα».

Αναφορικά με τις φήμες τοποθετήθηκε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας: «Μίλησα εγώ με πρόσωπο από την οικογένειά της. Όσα λέγονται για σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη δεν ισχύουν και είναι κρίμα να εκμεταλλεύονται την καριέρα της τώρα που βρίσκεται στο απόγειο».

To άρθρο Η Δανάη Παππά απαντά στις φήμες για τη σχέση της με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Τα πράγματα ξεφεύγουν» δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 12:08:00

Back to top button