Showbiz

Η Δέσποινα Μοιραράκη απαντά: “Η κυρία Κεφαλογιάννη ήθελε να έχει οικονομική… |


Την απάντησή της έδωσε η Δέσποινα Μοιραράκη ύστερα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την απόφαση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, να προχωρήσει στην αγορά δύο περσικών χαλιών για το γραφείο της, αξίας 17.890 ευρώ.

Η επιχειρηματίας και παρουσιάστρια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως και στο παρελθόν έχουν αγοραστεί χαλιά της από άλλα υπουργεία.

Η Δέσποινα Μοιραράκη απάντησε: “Η επιχείρηση Μοιραράκη έχει επανειλημμένως πουλήσει και διαθέσει χαλιά σε χώρους του Δημοσίου. Σε πάρα πολλά υπουργεία και πρόσφατα είναι το υπουργείο Τουρισμού. Έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί χαλιά στο υπουργείο Εξωτερικών όταν ήταν υπουργός η κ. Μπακογιάννη, στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο υπουργείο στο ΓΕΕΘΑ και σε άλλους χώρους και πρωτίστως έχουμε δώσει χαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου από όταν ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου και μετά. Όλα τα χαλιά που αγοράζονται για τους χώρους του Δημοσίου, παραμένουν στο Δημόσιο“.

Η Δέσποινα Μοιραράκη δήλωσε επίσης: “Η κυρία Κεφαλογιάννη δεν αγόρασε χαλιά για το σπίτι της. Η κυρία Κεφαλογιάννη θέλησε να εξωραΐσει διακοσμητικά το γραφείο του Υπουργείου Τουρισμού και μαζί με τη μεγάλη ανακαίνιση που έκανε ζήτησε να βάλει και χαλιά. Πήγα εκεί, είδα τον χώρο, έπρεπε να βάλουμε πολύ μεγάλα χαλιά, δεν ήταν κάτι μικρό. Πήγα με το φορτηγό μου και δοκιμάσαμε πάνω από δέκα διαφορετικές λύσεις γιατί το πρόβλημά της ήταν σύνθετο. Ήθελε να έχει οικονομική λύση και επέμενε σε αυτό, έπρεπε να είναι ετοιμοπαράδοτο”.

Και πρόσθεσε: “Η καθαρή αξία των δύο χαλιών είναι 600 ευρώ το μέτρο“.

Η Δέσποινα Μοιραράκη είπε σε άλλο σημείο: “Η αγαπητή κυρία Κεφαλογιάννη ήθελε να ομορφύνει το Υπουργείο και φυσικά τα χαλιά από την επιχείρηση Μοιραράκη είναι στο Υπουργείο, διακοσμούν τον χώρο αλλά εμείς δεν έχουμε πληρωθεί“.


Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις από την εγχώρια και διεθνή showbiz στο site μας


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 20:04:00

Δείτε και αυτό !
Close
Back to top button