Ελλάδα

Η Δέσποινα Μοιραράκη απαντάει για τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού: Κόστισαν 600 ευρώ το μέτρο και ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί

«Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήθελε να ομορφύνει το υπουργείο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη για τα χαλιά της επιχείρησής της που είναι πλέον στο υπουργείο Τουρισμού και για τα οποία έχουν γίνει πολλές συζητήσεις καθώς κόστισαν 17.980 ευρώ με το φόρο.

Όπως είπε η Δέσποινα Μοιραράκη στον ΑΝΤ1, τα χαλιά που πήγαν στο υπουργείο Τουρισμού είναι δύο, καλύπτουν 24 τετραγωνικά και κόστισαν 600 ευρώ το μέτρο.

«Τα χαλιά από την επιχείρηση Μοιραράκη είναι στο υπουργείο αλλά εμείς δεν έχουμε πληρωθεί» δεν παρέλειψε να αναφέρει η ίδια.

Το υπουργείο Τουρισμού από την πλευρά του, έχει τονίσει ότι: «Η ανανέωση αυτή έγινε με απόλυτη διαφάνεια, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες νομικές διαδικασίες και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις για τις δημόσιες συμβάσεις έργων, προμηθειών και υπηρεσιών».

 

To άρθρο Η Δέσποινα Μοιραράκη απαντάει για τα χαλιά στο υπουργείο Τουρισμού: Κόστισαν 600 ευρώ το μέτρο και ακόμα δεν έχουμε πληρωθεί δημοσιεύτηκε στο site σήμερα .


Δημοσιεύτηκε ! 2024-09-19 22:39:24

Back to top button